"Μπήκα στο περιθώριο γιατί έπαθα ανεύρισμα"

η συγκλονιστική εξομολόγηση τραγουδιστη

Τη δεκαετία του '70 μεσουρανούσε στον χώρο της μουσικής και ήταν είδωλο της νεολαίας τότε. Ο λόγος για τον Λάκης Τζορντανέλλις, ο οποίος μιλώντας στο περιοδικό YouWeekly αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που είχε και λίγο έλειψε να του κοστίσει την ζωή.

Μπήκε στο περιθώριο επαγγελματικά, το ένιωσε, και σήμερα εξηγεί τον λόγο: «Μπήκα στο περιθώριο γιατί αρρώστησα, έπαθα το ανεύρυσμα, που με έβγαλε εκτός για δύο χρόνια. Η γυναίκα μου ήταν 4 μηνών έγκυος τότε. Ξαφνικά έπεσα κάτω και νόμιζα ότι πέθαινα. Βρέθηκα μετά από είκοσι λεπτά στο κρεβάτι με έναν γιατρό από πάνω. Ευτυχώς δεν έσπασε. Είχα Άγιο. Οι γιατροί μου είπαν ότι ένας στο εκατομμύριο γλιτώνει και εγώ ήμουν ο ένας!», αποκάλυψε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε ότι το 2003 έπαθε συν της άλλης καρδιά.

Οικονομικά πέρασε δύσκολες στιγμές και όπως δηλώνει: «Πέρασα δύσκολα με την πρώτη εγχείρηση, τα έχασα όλα, τότε. Πούλησα και το αυτοκίνητο μου έπρεπε να γίνω καλά. Δεν είχα και ΙΚΑ. Μόλις είχαμε παντρευτεί και είχαμε κάνει ένα μαγαζί με ρούχα στη Γλυφάδα με την γυναίκα μου, εκείνη τώρα έχει μια πολύ καλή δουλειά και θέλει ακόμα να δουλεύει».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ