Η άλλη όψη της Πάτρας - Μια εικόνα χίλιες λέξεις...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άνθρωποι που έχουν ανάγκη "χαμένοι" στο χάος της καθημερινότητας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Odysseas xerizotis

Νεαρός άνδρας, πιθανόν αλλοδαπός "συνελήφθη" από τον φωτογραφικό φακό, ξαπλωμένος μπρούμυτα στο γρασίδι ανάμεσα στα παρτέρια της Πλατείας Γεωργίου στο κέντρο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο διέρχονται περαστικοί αλλά και αρκετοί πολίτες απολαμβάνουν την ηλιόλουστη ημέρα, επιλέγοντας κάποια από τα παγκάκια.

12987128_10201687905676136_6635360317684451997_n.jpg

Το βλέμμα κανενός σύμφωνα με πληροφορίες, δεν "πέφτει" στον άνδρα που "κείτεται" στο σημείο και παραμένει άγνωστο,  εάν επρόκειτο για άστεγο που μετέτρεψε στο χώρο σε κατάλυμα, ή του έχει συμβεί κάτι. 

Εικόνα που προκαλεί "σφίξιμο" στο στομάχι, και κατεγράφη το περασμένο Σάββατο στο κεντρικότερο σημείο της Πάτρας.

astegos_tempo24.gr_.jpg

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο απαθανάτισε ο Πατρινός - ενεργός πολίτης - Οδυσσέας Ξεριζωτής, επισημαίνοντας "Εικόνα από το πρόσεχες μέλλον .
Κάποτε βλέπαμε Αμερικανούς πολίτες να αδιαφορούν για τον διπλανό τους , το περασμένο Σάββατο στης 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Γεώργιου στην Πάτρα αντίκρισα κάτι που πραγματικά με προβλημάτισε εάν θα έπρεπε να δημοσιεύσω .
Ηλιόλουστη ημέρα με πολύ κόσμο στης πλατειές και τις καφετερίες , πόσο δύσκολο ήταν κάποιος να ενημέρωση την Άμεση δράση η το ΕΚΑΒ ; 
Ας μην αδιαφορούμε για το τι συμβαίνει γύρο μας , μπορεί να βρεθούμε σε πανόμοια θέση σε μια περίοδο τα πάντα αλλάζουν την καθημερινότητα μας και τα παιδια μας μιμούνται στο ότι κάνουμε ."

Διαβάστε επίσης