Πάτρα: Κλεμμένες τσάντες και πορτοφόλια πεταμένα στην περιοχή του Λαδόπουλου! Φωνές κατοίκων για μεγαλύτερη αστυνόμευση

τα βρήκαν στην οδό Ζαφειράκη

Στην περιοχή του Λαδόπουλου και συγκεκριμένα στην οδό Ζαφειράκη βρήκαν περαστικοί πορτοφόλια και τσάντες! Μόνο που το περιεχόμενό τους ήταν άδειο. Προφανώς ήταν προϊόντα κλοπής και οι δράστες φαίνεται ότι επέλεξαν την περιοχή για να τα "ξεψαχνίσουν" και να μην τους ενοχλήσει κανείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ... λεία εντοπίστηκ το απόγευμα της Τρίτης και αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλεξαν το υλικό ενώ πραγματοποίησαν και έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Κάτοικοι στην περιοχή του Λαδόπουλου, μεταφέρουν στο tempo24.gr ότι τις νυχτερινές ώρες και όχι μόνο, βρίσκουν "καταφύγιο" ύποπτες δραστηριότητες καθώς δεν υπάρχει φωτισμός αλλά και αστυνόμευση. Βρίσκουν σημεία κάπως πιο απομακρυσμένα από τις οικίες για να κάνουν τις ... δουλειές τους.

Το περιστατικό με τα κλεμμένα πορτοφόλια και τσάντες, απλά τους δυνάμωσε τις φωνές διαμαρτυρίας, εξηγώντας ότι μπορεί να βρίσκονται τόσο κοντά στο κέντρο της Πάτρας, τα προβλήματα όμως ασφάλειας είναι πολλά, ιδιαίτερα τώρα που επανήλθαν και οι αλλοδαποί στο νέο λιμάνι.