Πάτρα: Παρατείνεται η προθεσμία συμμετοχής στην έκθεση φωτογραφίας "Η φύση στην πόλη"

από την Οικολογική Κίνηση Πάτρα

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η φύση στην πόλη» διοργανώνει η Οικολογική Κίνηση Πάτρας στα πλαίσια των εαρινών της εκδηλώσεων και με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, στην Πάτρα.

Για το λόγο αυτό καλεί ερασιτέχνες φωτογράφους (εραστές της φωτογραφίας και λάτρεις της φύσης), να συμμετάσχουν στην έκθεση και να απαθανατίσουν με τα φωτογραφικά τους καρέ θέματα και τοπία της πόλης της Πάτρας (και όχι μόνο), τα οποία αναδεικνύουν την παρουσία της φύσης στο αστικό περιβάλλον. 

Στην Έκθεση μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος στέλνοντας από 1 έως 5 φωτογραφίες απ’ τις οποίες θα εκτεθούν οι καλύτερες και οι οποίες επιλεγούν από ειδική επιτροπή αξιολόγησης. Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν υδατογράφημα ή πλαίσια και πρέπει να προέρχονται από μια και μοναδική αρχική λήψη. Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή και σε αρχεία .jpeg. 

Το όνομα του αρχείου κάθε φωτογραφίας πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και την τοποθεσία λήψης της φωτογραφίας. Όποια φωτογραφία δεν πληροί οποιοδήποτε από τα παραπάνω κριτήρια δεν θα ληφθεί υπόψη. Οι φωτογραφίες θα πρέπει, είτε να σταλούν με e-mail στο [email protected], είτε να παραδοθούν σε ψηφιακή μορφή (cd, dvd κλπ.) στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ (Σαχτούρη 64, Πάτρα) μέχρι τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016. 

Σημειώνουμε ότι η αποστολή φωτογραφιών για την έκθεση συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη παραχώρηση στην Οικολογική Κίνηση Πάτρας εκ μέρους των δημιουργών τους τόσο του δικαιώματος έκθεσης όσο και αυτού της (πιθανής) έκδοσης των φωτογραφιών.