Στην Κάτω Αχαΐα θα βρεθούν οι παλαίμαχοι της Εθνικής Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης για καλό σκοπό

Έδωσαν «χέρια» Ξενοφώντας Μπαχράς και Νίκος Γκάλης

Η συμφωνία έκλεισε και είναι οριστικό. Στην Κάτω Αχαΐα θα βρεθούν οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες της Εθνικής Ελλάδος για καλό σκοπό. Οι θρύλοι των γηπέδων θα αγωνιστούν με τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες της δυτικής Αχαΐας. Τον αγώνα διοργανώνει ο ΟΤΑΔ σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και ο σκοπός είναι η συλλογή τροφίμων για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη οριστικοποιήθηκε το γεγονός. Ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ και βοηθός δημάρχου σε θέματα Παιδείας Ξενοφώντας Μπαχράς, όπως επισημαίνει στο dytikanea.gr, συζήτησε και τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους υπευθύνους του σωματείου των παλαιμάχων της Εθνικής.

mpaxras-galhs-2.jpg

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μπαχράς συναντήθηκε και με τον «θρύλο» του Ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη τον οποίο φυσικά θα δούμε σε λίγο καιρό να παίζει στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας!

Ένα ακόμη όνειρο του προέδρου του ΟΤΑΔ, γίνεται πραγματικότητα μετά την ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία που είχε ο αγώνας ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαίρων της ΑΕΚ και των παλαιμάχων της δυτικής Αχαΐας που έγινε στις 30 Μαρτίου 2015, τα έδοσα του οποίου διατέθηκαν για την ανέγερση του Ι. Ν Αγίου Ιωάννου Προδρόμου.

Έχοντας πλέον το know how και τη συνταγή της επιτυχίας, θα επαναληφθεί ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός στην έδρα του δήμου δυτικής Αχαΐας που συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών εκτός και εκτός αθλητισμού. Εξάλλου ο σκοπός είναι ιερός. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Γκάλης έχει στο παρελθόν φιλοξενήσει στο camp του στη Θεσσαλονίκη την Αχαγιά 82. 

Διαβάστε επίσης