Από το Σάββατο οι παραστάσεις του έργου «Ο Φωταγωγός»

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΗΣ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’

Αρχίζουν από σήμερα Σάββατο στο Θέατρο Λιθογραφείο, οι παραστάσεις του έργου «Ο Φωταγωγός» του Σπύρου Γαλαίου, από το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων της‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, σε σκηνοθεσία της Διευθύντριας του τμήματος, Αθηνάς Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου.

Οι παραστάσεις, που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 9 & 10, αλλά και το επόμενο 16 & 17 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, υλοποιούνται μετά από πρόταση της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας- Τμήμα Πολιτιστικών θεμάτων, στο πλαίσιο λειτουργίας του τοπικού θεματικού δικτύου Πολιτισμού: ‘’Ο εθελοντισμός, ως μαθητικός ακτιβισμός για κοινωνική Αλληλεγγύη’’. Οι παραστάσεις θα έχουν είσοδο ΔΩΡΕΑΝ και θα δίδονται για φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Αντί εισιτηρίου, θα γίνεται συλλογή τροφίμων για το ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’ στο χώρο του Λιθογραφείου.

5436.jpg

               ‘’Ο Φωταγωγός‘’είναι ένα έργο που ανήκειστονεορεαλιστικό κύμα τηςσύγχρονηςθεατρικής συγγραφής, βασισμένοστην αλήθεια τηςζωής πουκυλάειδίπλα μας και μέσα μας. Μια καθημερινήιστορία μεδομικάστοιχεία: τονενθουσιασμό και την ανάγκηγια δράσητωννέων παιδιών, αλλά και  τηνεντιμότητα τήςτρίτηςηλικίας. Μια κραυγή, που καταδικάζειόλουςόσοιθυσιάζουντις αξίες και τηνίδια τηζωήστο βωμότουχρήματος. Μια κραυγή ενάντια στημάστιγα των ναρκωτικών.

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Αθηνά Καλλιμάνη-Γεωργιτσοπούλου

Ενδυματολογική επιμέλεια: Δόμνα Τεκτωνίδου

Βίντεο: Γιάννης Παππάς

Αφίσα: Αθανασία Παπασταύρου

Διανομή:

Μάνα: Ολυμπία Τασακοπούλου

Γιος: ΔιονύσηςΤουλιάτος

Νεαροί: Κων/νοςΒλαχογιάννης, ΝίκοςΔιαμαντόπουλος,  ΑριστοτέληςΚουρελέας,  Κώστας Μπαρδούσης, Ιάσονας Πανέτας-Φελούρης, Κων/νοςΣολωμός.

ΧΟΡΗΓΟΣ των παραστάσεων θα είναι το ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ- ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ’’

Κρατήσεις θέσεων, καθημερινά πρωί και απόγευμα, στα γραφεία της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, Κορίνθου 280 & Γούναρη, τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248.

www.polyphonikipatras.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ