Σοφία Βογιατζάκη: Δουλεύω, δουλεύω και χρωστάω

«Μου έχουν κόψει και το ρεύμα»

Η Σοφία Βογιατζάκη με το χαρακτηριστικό της γέλιο έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μετά την παρουσία της στο σίριαλ «Είσαι το ταίρι μου».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες: «Μου λείπει η χρυσή εποχή της τηλεόρασης, μου λείπουν οι καλές σειρές, μου λείπει η συμμετοχή μου σε αυτή. Αλλά η εποχή μας είναι άθλια, πάμε από το κακό στο χειρότερο και δεν ξέρω πόσο πάτο έχει ακόμα», είπε η ηθοποιός μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Όταν τη ρώτησαν για τις οικονομικές απολαβές της, είπε ότι δεν υπήρξε ποτέ από τους ηθοποιούς που έπαιρναν πολλά χρήματα. Μάλιστα, τόνισε ότι παρά το ότι κάποτε μπήκε στο νοσοκομείο από υπερκόπωση, γιατί έκανε τρεις δουλειές παράλληλα, δεν κατάφερε να έχει χρήματα στην άκρη.

Όσο για τις δυσκολίες που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, η Σοφία Βογιατζάκη είπε: «Έχω περάσει δύσκολα και ακόμα περνάω δύσκολα. Μου έχουν κόψει ακόμα και το ρεύμα. Δουλεύω, δουλεύω και χρωστάω. Πας να βουλώσεις μια τρύπα και ανοίγουν δέκα άλλες, και λες εντάξει, οκ πού θα πάει αυτό;».

Διαβάστε επίσης