Πάτρα: «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» το Σαββατοκύριακο στο Περί Σκιών

Μόνο για τρεις παραστάσεις

Την παράσταση που έχει ήδη γνωρίσει επιτυχία «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» θα παρουσιάσει ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός αυτό το Σαββατοκύριακο και μόνο για τρείς παραστάσεις στο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα).

Η παράσταση που μας κρατάει σε αγωνία χαρίζοντας γέλιο, κέφι, χαρά και μεταφέροντας τη σύγχρονη πραγματικότητα και προβάλλοντας το ηρωικό πνεύμα.

Για τα 2 χρόνια δημιουργικής λειτουργίας το Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα) προσφέρει στο κοινό την ειδική προσφορά τα δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός (το ένα δώρο). Θα κληρωθούν και παραδοσιακές φιγούρες.

Σάββατο 9 Απριλίου στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 10 Απριλίου με δυο παραστάσεις στις 12:00 το πρωί και στις 6 το απόγευμα ¨Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι¨ στο Περί Σκιών.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται.... Δυο φτερωτοί δεινόσαυροι αρπάζουν την Βεζυροπούλα και την κρύβουν την ώρα που έκανε την βραδινή της βόλτα. Στο σαράι επικρατεί αναστάτωση αναζητώντας την. Ο στενοχωρημένος Βεζύρης ενημερώνει τον Χατζηαβάτη για το συμβάν και ο ίδιος αμέσως ντελαλεί για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση της μονάκριβης. Πολλοί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μόνο ένας ήταν ικανός! Η θρυλική μορφή του θεάτρου σκιών, ο βασιλιάς της Μακεδονίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος λυτρώνει και τα καταφέρνει με την βοήθεια του λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη...  Η συνέχεια επί της σκηνής.

Και μόνο για τρεις (3) Παραστάσεις

Σάββατο 9/04 στις 6:00 το απόγευμα

Κυριακή 10/04 στις 12:00  το πρωί και στις 6:00 το απόγευμα

Τιμή εισιτηρίου: 5 € γενική είσοδος (προσφορά: στα 2 εισιτήρια το 1 δώρο)

Τηλ. κρατήσεων: 6977355402, 6934254616, 2610452320

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ