Πάτρα - Σία Αναγνωστοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αριστερό κόμμα που έμεινε στην μάχη και δεν πέταξε την μπάλα στην εξέδρα - "Θα σταθούμε όρθιοι μέχρι τέλους" - ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας από την Αχαϊκή Πρωτεύουσα

"Θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να έχουμε καθίσει στην άκρη και να πούμε οτι φταίει ο Καπιταλισμός και να έχουμε ησυχάσει, σκοτώνοντας στην κυριολεξία τις λαϊκές τάξεις", δήλωσε η Αχαιή αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, από την Πάτρα όπου βρέθηκε σήμερα.

Η κα. Αναγνωστοπούλου στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε παρουσία του Γραμματέα της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα, μεταξύ αλλών επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα Αριστερό κόμμα που στάθηκε όρθιος σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες οικονομικές, πολιτικές και προσφυγικές, το οποίο δεν πέταξε την μπάλα στην εξέδρα, αλλά μπήκε μέσα στο πεδίο της μάχης.

Στόχος και βασική μας επιδίωξη προσέθεσε η αναπληρώτρια Υπουργός είναι να σταθεί όρθια η κοινωνία, "δεν είναι εύκολο αλλά για αυτό το οποίο δεσμευόμαστε ως κόμμα αλλά και ώς Κυβέρνηση, είναι οτι εμείς θα σταθούμε όρθιοι μέχρι τέλους"

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ