Να πως θα φέρετε την άνοιξη στο σπίτι

Χωρίς πολλά έξοδα

Επιτέλους νιώθουμε ότι έρχεται η Άνοιξη. Λίγο η αλλαγή του καιρού και της ώρας, λίγο οι φωτεινές μέρες μας κάνουν να θέλουμε να ανανεώσουμε το σπίτι για να υποδεχτούμε την νέα εποχή. 
Να κάποια μικρά κόλπα για να φέρουμε την άνοιξη στο σπίτι με λίγα έξοδα:
- Μαζέψτε τα σκούρα χαλιά και τα ριχτάρια από το σαλόνι. Βάλτε ριχτάρια και μαξιλάρια σε δυνατά χρώματα ή αρκετό λευκό που θα θυμίσει άνοιξη. 
- Αλλάξτε τις κουρτίνες με φωτεινές αποχρώσεις. Δεν είναι ανάγκη να αγοράσετε ακριβά υφάσματα, αρκεί να έχουν χρώμα όπως πράσινο, κίτρινο ή παστέλ που φέτος είναι στη μόδα. 
- Βάλτε λουλούδια φρέσκα όπου μπορείτε για να δώσετε μυρωδιές στο χώρο σας. Η εποχή αυτή είναι κατάλληλη για όλα τα βάζα και την ανανέωση της βεράντας και του κήπου. 
- Εμπριμέ μαξιλάρια και σεντόνια θα δώσουν άλλον αέρα στην κρεβατοκάμαρα. Λουλουδάτα, ριγέ, λευκά είναι τα πιο κατάλληλα. 
- Μαζέψτε τα μπιμπελό του χειμώνα και αφήστε στο τραπεζάκι του καφέ κεριά και αντικείμενα σε λευκό. Αν αγοράσετε βάζο πάρτε το οπωσδήποτε σε φούξια, μπλε ή πράσινο. Αφήστε τα κρυστάλλινα για άλλη φορά. 
- Η κουζίνα θέλει σουπλά και ποτήρια καθημερινά με έντονα χρώματα. Πιείτε τον καφέ σας σε χρωματιστά φλιτζάνια καθημερινής χρήσης που είναι πολύ φθηνά.