Λάσκαρη για Γκλέτσο: «Δεν είναι κακό να ψήνεις το ψάρι από τις δύο πλευρές»

Πως σχολιάσε την δήλωση του η γνωστή ηθοποίος και πρώην πεθερά του

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου και πρώην πεθερά του δήμαρχου Στυλίδας, αναφέρθηκε στην επίμαχη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου. Η Ζωή Λάσκαρη, η οποία υπήρξε πεθερά του Απόστολου Γκλέτσου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για την επίμαχη δήλωση του δήμαρχου Στυλίδας.

Η κόρη της, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, το 1998 παντρεύτηκε τον Απόστολο Γκλέτσο, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόλις δύο μήνες. «Τον αγαπώ πολύ. Αγαπώ την τρέλα του. Όσο για αυτό που είπε, είναι μαγκιά! Και δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος. Δηλαδή όλοι αυτοί που βγαίνουν και το συζητάνε δεν έχουν ψήσει το ψάρι και από τις δύο πλευρές; Δεν είναι κακό!», τόνισε η Ζωή Λάσκαρη. 

«Έχει υπάρξει και γαμπρός σου! Τότε το ήξερες ότι το ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές;», ήταν η ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Όχι καλέ και εσύ! Όχι! Και ούτε και με ενδιέφερε. Από τη στιγμή που τον ήθελε η κόρη μου και ήθελε την κόρη μου», είπε η ηθοποιός.

Την ενόχλησε το διαζύγιο τους; «Στεναχωρήθηκα. Ίσα ίσα, με την κόρη μας δεν μιλούσαμε. Ούτε εγώ, ούτε ο πατέρας της. Και αγκαλιάσαμε τον Απόστολο. Γιατί είχε άδικο η Μαρία-Ελένη», απάντησε η Ζωή Λάσκαρη.

Διαβάστε επίσης