Πως επέλεξε να χωρίσει η Κατερίνα Καινούργιου - Τα "επικά¨" σχόλια των φίλων της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα μηνύματα που ανήρτησε

Χωρισμός με ένα ποίημα στο instagram για την Κατερίνα Καινούργιου. Αλλά αυτό που πρέπει να δείτε είναι τα σχόλια των followers της στο ποστ. Χθες ήταν παγκόσμια ημέρα ποίησης, και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπνοή της ημέρας αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα ποίημα.

Μάλιστα, επέλεξε ένα ποίημα της Αλκυόνης Παπαδάκη με τίτλο «Ξεφυλλίζοντας τη Σιωπή» (δείτε το παρακάτω μαζί με τα επικά σχόλια των followers της). Μέσω αυτού, όσοι την ξέρουν ισχυρίζονται ότι ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οχι, δεν έχετε πάθει deja vu.

Το ζευγάρι, μετά από τον πρώτο επεισοδιακό χωρισμό του, που είχε ως συνέπεια την αποκαθήλωση της υπερπροβεβλημένης σχέσης του από το διαδίκτυο (όλες τις φωτογραφίες της... ιδανικής σχέσης διαγράφηκαν από το instagram της Καινούργιου εν μία νυκτί), είχε αποφασίσει να κάνει άλλη μια προσπάθεια, στα κρυφά αυτή τη φορά.

Με... πόνο καρδιάς η Κατερίνα Καινούργιου συγκρατήθηκε και ανέβασε μόνο μία φωτογραφία με τη... μοναδική της αγάπη μετά την επανασύνδεση των δυο τους.

upl56f12668cad0d.jpg

Τελικά, ήταν σοφή αυτή η κίνησή της, καθώς αυτή τη φορά θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο για να διαγράψει από το instagram τα απομεινάρια αυτής της σχέσης.

Όμως, το καλύτερο το φυλάξαμε για το τέλος. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τα σχόλια των followers της Κατερίνας στο ποίημά της στο instagram.

Aυτό είναι το ποίημα που πόσταρε με τη λεζάντα: «Ξεφυλλίζοντας τη Σιωπή» Αλκυόνη Παπαδακη #νυχτερινεσ_ευαισθησιεσ #αλκυονηπαπαδακη. ποσο υπέροχο κ συνάμα ποσο αληθινό ...Όνειρα γλυκά σε όλους !»

upl56f126f7046fe.jpg

 

Διαβάστε επίσης