ΣΟΚ στον Αλισσό για τον Γιώργο Αναστόπουλο - "Χάσαμε τον γιατρό αλλά και τον φίλο μας"! Συγκλονίζουν τα μηνύματα στο facebook

ήταν αγροτικός γιατρός τους

«Χριστέ μου δεν το πιστεύω ???? Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο…».

Ένα από τα συγκλονιστικά μηνύματα στο facebook από τους Αλισσώτες για τον θάνατο του 46χρονου Γιώργου Αναστόπουλου ο οποίος σκοτώθηκε νωρίς το πρωί σε τροχαίο στην Πατρών – Πύργου. Διαβάστε ΕΔΩ.

Ο άτυχος επιστήμονας υπηρετούσε και στο αγροτικό ιατρείο του Άνω και Κάτω Αλισσού. Δεν ήταν μονο ο γιατρός τους, όπως λένε κάτοικοι στα δύο χωριά. «Ήταν το στήριγμά μας, ο φίλος μας…».

«Χθες μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τα βιβλιάρια», λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού Δημήτρης Μπαρμπούνης που δεν μπορεί να συγκρατήσει τη θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του.

«Συγκλονισμένος έμαθα για τον απροσδόκητο χαμό του καλού φιλου αγροτικού γιατρού Γιώργο Αναστόπουλο.  Ένας άνθρωπος πρόσχαρος αγαπητός εξυπηρετικός με όλους τους κατοίκους των χωριών μας του Άνω και Κάτω Αλισσου, ένας άνθρωπος που παντα εκανε το καλο οτι και ότι να πούμε αυτες τις στιγμές ειναι λιγο. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. Ο Γιωργος θα χαμογελά πάντα», συμπληρώνει ο κ. Μπαρμπούνης.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ 

Διαβάστε επίσης