Πλούσια εδέσματα, χορός και αμείωτο κέφι στα Κούλουμα του Συλλόγου Λακκόπετρας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποιοι νίκησαν στον διαγωνισμό χαρταετού

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακκόπετρας «Ο Αγιος Δημήτριος», για την Καθαρά Δευτέρα. Η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ενώ το χορευτικό τμήμα του συλλόγου εντυπωσίασε με την παρουσία του. Μεγάλη ανταπόκριση είχε εκδήλωση και από τους νέους της περιοχής που έδωσαν ένα αισιόδοδο τόνο στην εκδήλωση. Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν και τόσο φιλικός, η γιορτή τα είχε όλα και κανείς δεν σκέφτηκε να φύγει! Όλοι εκεί.

Για άλλη μια φορά ο παπα – Θανάσης πρώτος στο χορό, ενώ η στήριξή του στους νέους και τον σύλλογο του χωριού είναι μεγάλη. Τα εδέσματα πολλά και το κέφι αμείωτο μέχρι αργά το απόγευμα. «Ενα μεγάλο ευχαριστούμε κ ενα μπράβο στον ιερέα του χωριού μας για την στήριξη και τη βοήθεια του..Να είσαι γερός!!», σημειώνει η διοίκηση του Συλλόγου.  Και συμπληρώνει: «Και του χρόνου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μας τίμησαν!Καλή Σαρακοστή!!!».

Ενθουσιαμός επικράτησε στους μικρούς φίλους κατά τον διαγωνισμό χαρταετού. Οι νικητές είναι οι Γιάννης Γασπαρινατος, Λενια Σωτηροπουλου και Βασίλης- Διονύσης Νιφόρας.

koyloyma-lakkopetra-25.jpg

koyloyma-lakkopetra-22.jpg

koyloyma-lakkopetra-21.jpg

koyloyma-lakkopetra-15.jpg

koyloyma-lakkopetra-14.jpg

koyloyma-lakkopetra-11.jpg

koyloyma-lakkopetra-7_0.jpg

koyloyma-lakkopetra-6.jpg

koyloyma-lakkopetra.jpg

koyloyma-lakkopetra-1.jpg

koyloyma-lakkopetra-2.jpg

koyloyma-lakkopetra-3.jpg

koyloyma-lakkopetra-5.jpg

Διαβάστε επίσης