Πάτρα: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση της 8χρονης που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων

Βρίσκεται υπό την επίβλεψη συγγενικού της προσώπου

Το κορίτσι βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην Πάτρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις

Καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας παρείχε υποστήριξη στην ανήλικη

Συνελήφθησαν, χθες (14-3-2016) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Πατρών, οι  ημεδαποί γονείς της 8χρονης, ηλικίας 30 ετών και η 50χρονη γιαγιά της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην Πάτρα, διερχόμενος πολίτης εντόπισε την 8χρονη ημεδαπή στο εσωτερικό κάδου απορριμμάτων και αμέσως ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία.

Με τη μέριμνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών η 8χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Πατρών για προληπτικές εξετάσεις, απ’ όπου αποχώρησε, ενώ ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, παρείχε υποστήριξη στην ανήλικη καθ΄όλη τη διάρκεια του περιστατικού.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης συνελήφθησαν οι 30χρονοι γονείς της 8χρονης και η 50χρονη γιαγιά της, με την οποία διέμενε το τελευταίο διάστημα η ανήλικη, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ η ανήλικη παραδόθηκε σε συγγενικό της πρόσωπο.
 

Διαβάστε επίσης