Ολόκληρη η Πάτρα γιορτάζει σε ρυθμούς... καρναβαλικούς - Αυξημένη η ροή επισκεπτών σε σχέση με πέρυσι - ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Μεγαλύτερη η κίνηση στη Γέφυρα

 

Η Πάτρα τις τελευταίες ημέρες ζει έντονα σε καρναβαλικούς ρυθμούς, με αποκορύφωμα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς που φέτος παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, όπως δείχνουν τα στοιχεία αφίξεων στην περιοχή.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής κατά δεκάδες έφθαναν στην πόλη του Πατρινού Καρναβαλιού οι επισκέπτες τόσο μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου, της Πατρών - Πύργου αλλά και από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, με Ι.Χ. και λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Οι υπεύθυνοι της Γέφυρας Α.Ε. σημειώνουν πως παρουσιάζεται αυξητική τάση στην κίνηση σε σύγκριση με τα περσινά νούμερα.

Και στα διόδια της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Κορίνθου η κίνηση είναι σημαντικά αυξημένη σε σύγκριση με πέρσι ενώ δεν έχουν υπάρξει ούτε εκεί προβλήματα με την κυκλοφορία.

Τα δρομολόγια στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαίας είναι αυξημένα από όλες τις περιοχές, με τους υπεύθυνους να έχουν ανεβάσει τον αριθμό των δρομολογίων για να εξυπηρετήσουν όλους τους ταξιδιώτες.

Και στα ξενοδοχεία της Πάτρας η πληρότητα που παρουσιάζεται είναι στο 100% στο κέντρο της πόλης, με δωμάτια να μένουν ακόμα ελεύθερα στις γύρω περιοχές.

Το πρόγραμμα

Και φέτος όσοι επισκεπτούν την Πάτρα για το Καρναβάλι αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής πέρα από τα πάρτι που κάνουν καταστήματα και γκρουπ που μετατρέπουν την πόλη σε απέραντο χώρο διασκέδασης, υπάρχουν και οι κεντρικές εκδηλώσεις του Δήμου.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 12/3/2016

13.30 Στο κέντρο της πόλης: Σοκολατοπόλεμος (από τα σωματεία: Σοκολατορίχτες, Σοκολατομαχίες, Σοκολατοδρομίες, Σοκολατομανίες και Σοκολατοπαίκτες) 

18.30 Οδός Κορίνθου: Νυχτερινή Παρέλαση 

21.00 ROYAL Theater-Bar-Restaurant (πρώην Πτωχοκομείο): 3ο Μπουρμπούλι 

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13/3/2016

14.00 Οδός Κορίνθου: Μεγάλη Παρέλαση Πατρινού Καρναβαλιού 2016 

21.00 Μόλος Αγ. Νικολάου: Τελετή Λήξης 

Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ, 14/3/2016

19.00 Αίγλη-Veso Mare: Απονoμή Βραβείων 

Διαβάστε επίσης