Εκρυψε ένα κιλό κοκαΐνης στα εμφυτεύματα στο στήθος της!

24ΧΡΟΝΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ

Μια 24χρονη Κολομβιανή συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης καθώς σε εμφυτεύματα που είχαν τοποθετηθεί στο στήθος της είχε κρύψει 1 κιλό κοκαΐνης.

Κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου οι άνδρες ασφαλείας του αεροδρομίου παρατήρησαν τις «φρέσκιες» ουλές στο στήθος της γυναίκας ενώ εκείνη παραπονιόταν ότι υπέφερε από οξείς πόνους. Τελικά η γυναίκα παραδέχθηκε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά, τα οποία είχαν τοποθετήσει στο κορμί της κατά τη διάρκεια μιας πρόχειρης επέμβασης.

Η 24χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τα εμφυτεύματα βάρους 500 γραμμαρίων το καθένα με την κοκαΐνη από τα στήθη της.

Η αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται στα 200.000 ευρώ και τελικός προορισμός τους ήταν η Ισπανία, δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου των τελωνειακών αρχών.
«Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση στη Γερμανία στην οποία ναρκωτικά εισάγονται κατ' αυτόν τον τρόπο» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου Χανς-Γιούργκεν Σμιτ.
Οι αξιωματούχοι των τελωνειακών αρχών σοκαρίστηκαν από το πόσο ερασιτεχνικά έγινε η επέμβαση στη νεαρή γυναίκα. Ο Σμιτ τόνισε ότι οι έμποροι «αδιαφορούν πλήρως για την ανθρώπινη ζωή και τις άκρως επικίνδυνες συνθήκες υπό τις οποίες μεταφέρουν τα ναρκωτικά οι διακινητές τους».

Η γυναίκα είναι μητέρα τριών παιδιών στην Κολομβία κι εργαζόταν στον αγροτικό τομέα.