Λεωφορεία, τρένα και ΙΧ φέρνουν κόσμο για το Πατρινό Καρναβάλι

ενισχυονται τα δρομολόγια για να εξυπηρετησουν τους επισκέπτες

Με λεωφορεία, τρένα και ΙΧ αναμένονται οι επισκέπτες της Αποκριάς στην Πάτρα για το τελευταίο τριήμερο ή έστω διήμερο του Κάρναβαλιού. Υπεραστικό ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν ενισχύσει σημαντικά τα δρομολόγιά τους προς Πάτρα, ενώ στα ξενοδοχεία υπάρχουν κρατήσεις σε ικανοποιητικό - για την εποχή - ποσοστό που καταδεικνύουν ότι το Πατρινό Καρναβάλι εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των εκδρομέων της Αποκριάς.

'Έκτακτα δρομολόγια προσθέτει σταδιακά από αύριο μέχρι και το πρωϊ της Κυριακής  το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας στη γραμμή Αθήνα - Πάτρα, δεδομένου ότι ο κύριος όγκος των επισκεπτών προέρχεται από την πρωτεύουσα.

Επισκέπτες από πιο μακρινές περιοχές σκοπεύει να φέρει στην Πάτρα το τρένο, καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει σιδηροδρομική σύνδεση μέσω του Προαστιακού από το Αεροδρόμιο της Αθήνας έως το Κιάτο και με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία ως την Πάτρα. Η συγκεκριμένη γραμμή ενισχύεται με επιπλέον  δρομολόγια και αμαξοστοιχίες από σήμερα  έως και την Τρίτη για τις ανάγκες της επιστροφής.

Πιο εύκολες και ασφαλείς γίνονται οι μετακινήσεις στην Πάτρα, καθώς για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού ενισχύεται ο  Προαστιακός με  έκτακτα βραδινά δρομολόγια και αύξηση της  χωρητικότητας των συρμών, ώστε οι Πατρινοί αλλά και οι επισκέπτες να μετακινηθούν, γρήγορα από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα.

Διαβάστε επίσης