Κέφι και χορός στο Αποκριάτικο Πάρτι για τα παιδιά της ‘‘Μέριμνας’’ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

από τους Πολίτες Εν Δράσει και την Κοινο_Τοπία

Μια ζεστή αποκριάτικη ατμόσφαιρα κυριάρχησε στην καρναβαλική γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Μαρτίου το απόγευμα στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών "ΜΕΡΙΜΝΑ" στην περιοχή του Γηροκομειού.

 

Οι Πολίτες Εν Δράσει www.politesendrasei.gr σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr οργάνωσαν για ενδέκατη χρονιά το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά της Μέριμνας όπως τους το είχαν υποσχεθεί άλλωστε από πέρσι. Έτσι τα παιδιά της Μέριμνας μαζί με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου Αγγελική Σταματοπούλου, Άρτεμις Διδάχου, Άρτεμις Κουτρούμπα, Βασίλη Νταλούκα, Βάσω Τυροσβούτη, Βίκυ Διδάχου, Ειρήνη Τζόλα, Κων/να Σοφιού, Μαίρη Λαμπροπούλου, Μαίρη Μακρή, Μαρία και Αγγελική Κούκιου, Μαρκέλλα Σταμίρη Σπηλιώτη, Νίκου και Χάρη Κουτρούμπα, Ουρανία Μηλιτσοπούλου και Χριστιάννα Σπηλιώτη μοιράστηκαν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα των ημερών με πολύ κέφι και χορό. Με ανιδιοτελή αγάπη, χαρά και μεγάλες αγκαλιές και βέβαια με την απαραίτητη αποκριάτικη αμφίεση και την προσφορά καρναβαλικών στοιχείων στα παιδιά δημιουργήθηκε μια αυθεντική καρναβαλική ατμόσφαιρα που όλοι το ευχαριστήθηκαν ενώ παράλληλα στα παιδιά προσφέρθηκαν εδέσματα και αναψυκτικά.

 

Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα happening της ψυχοδραματίστριας Ζωής Ντότσικα και της animateur Φιλιώς Δερτιλή που ευγενικά προσφέρθηκαν για άλλη μια χρονιά να στηρίξουν το πάρτι για τα παιδιά της Μέριμνας με τους ευρηματικούς αυτοσχεδιασμούς, τα παιχνίδια και τη δραματοποίηση.

Την πρωτοβουλία για το πάρτι και το συντονισμό της δράσης είχε και φέτος αναλάβει η Άρτεμις Διδάχου.

Με το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών "ΜΕΡΙΜΝΑ" οι Πολίτες Εν Δράσει και η Κοινο_Τοπία έχουν μια διαχρονική συνεργασία που δεν περιορίζεται μόνο στο καρναβάλι και την ψυχαγωγία των φίλων τους που φιλοξενούνται εκεί….

Διαβάστε επίσης