"Εδώ είναι ο έρωτας" - Μουσική παράσταση στο θέατρο ACT

με τον ΤΖΟΒΑΝΙ ΜΠΑΣΤΑ και τον ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ

Το θέατρο ACT φιλοξενεί τον ΤΖΟΒΑΝΙ ΜΠΑΣΤΑ και τον ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ στην μουσική παράσταση ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ από Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και για 4 μοναδικές, ερωτικές, μουσικές Τετάρτες.

Με το μικρόφωνο ανα χείρας και αγάπη για το ερωτικό τραγούδι, ο ερμηνευτής και μουσικός ΤΖΟΒΑΝΙ ΜΠΑΣΤΑΣ θα μαςκαθηλώσει με την μοναδική φωνή του σε μια μουσική βραδιά γεμάτη σπουδαία τραγούδια από ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ, ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥ κ.α.

Ο Τζοβάνι Μπάστας  έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ, ΕΛΝΤΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΛΕΜΠΕΡΟΥ, κ.α. όπως και με σπουδαίους μαέστρους  όπως ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΟΣ,ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣκ.α. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλασχήματα, σε διάφορους μουσικούς χώρους, κυρίως της Αθήνας αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Την τελευταία τετραετία η μουσικές ανησυχιές του τον έφεραν στην Πάτρα, με σκοπό να συνεχίσει τις μουσικές του αναζητήσεις. Μια από αυτές τις αναζητήσεις του;; ο Έρωτας μέσα στα τραγούδια... αυτός και λόγος της παράστασης. Πέντε μουσικές Τετάρτες, πέντε ερωτικές μουσικές βραδιές μαζί με τον φίλο του και συνεργάτη ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ.

Δίπλα στο μικρόφωνο, κοντά στο πίανο θα είναι ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος. Απόφοιτος Μουσικολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου,αν και νέος, όσο θυμάται από παιδί βρισκόταν δίπλα σε ένα πιάνο. Αυτή η αγάπη του – το πιάνο- τον καθοδηγεί σε κάθε μουσική δημιουργία. Στο ενεργητικό του καταγράφονται πολλές εμφανίσεις σε Κέρκυρα, Πάτρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε φεστιβαλ, συναυλίες και ζωντανες εμφανίσεις δίπλα σε δεκάδες μουσικούς κα φίλους. Στην μουσική αυτή διαδρομή συναντησε και το Τζοβάνι.  4 χρόνια μετά οι δυο φίλοι συμφώνησαν πως τελικά ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ

Διαβάστε επίσης