Η συγκλονιστική φωτογραφία του νεογέννητου της Τάιρα Μπανκς

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ «ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ»

Για την Τάιρα Μπανκς, η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ήταν η ωραιότερη της ζωής της, όπως είπε. Γιατί φέτος έχει έναν διαφορετικό «έρωτα» στη ζωή της.

Αυτή την ημέρα επέλεξε το 42χρονο μοντέλο, για να παρουσιάσει τον γιο της στον κόσμο. Η Μπανκς δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φορά του μικρού Γιορκ, τον οποίο απέκτησε τον προηγούμενο μήνα μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο σύντροφος της Μπανκς, ο φωτογράφος Ερικ Ασλα, επίσης δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον δικό του λογαριασμό. Οι δύο τους είναι ζευγάρι από το 2013 και υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί τον Ιανουάριο. Το μοντέλο είχε ανακοινώσει τη γέννησή του μαζί με ένα μήνυμα για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν ζητήματα γονιμότητας, όπως η ίδια.

«Το καλύτερο δώρο, για το οποίο εργαστήκαμε και προσευχηθήκαμε τόσο πολύ, επιτέλους έφτασε», είχε γράψει τότε. «Εχει τα δάχτυλα και τα μεγάλα μάτια του και το στόμα και το σαγόνι του μπαμπά του. Ευχαριστούμε τη γυναίκα άγγελο που κυοφόρησε το μωρό για εμάς και προσευχόμαστε για όποιον πασχίζει να πετύχει τον ίδιο στόχο».



 

Διαβάστε επίσης