Απίστευτη περιπέτεια Πατρινού - Του έκλεψαν το δίκυκλο και λίγο έλειψε να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου!

Ο δράστης ενεπλάκη σε τροχαίο

Με σενάριο αστυνομικής ταινιάς θα μπορούσε να μοιάζει η περιπέτεια Πατρινού, που λίγο έλειψε να συλληφθεί και να παραπεμφθεί σε δίκη, επειδή του έκλεψαν το δίκυκλο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.gr, ο άνδρας το απογευμα της Παρασκευής, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την Τροχαία Πατρών, όπου ενημερώθηκε πως είναι υπαίτιος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με αυτοκίνητο

Ο Πατρινός "πάγωσε" καθώς δεν είχε χρησιμοποιήσει καθόλου για την μετακίνηση του το δίκυκλο, το οποίο είχε σταθμεύσει μάλιστα σε χώρο πάρκινγκ ιδιοκτησίας του πατέρα του, σε συνοικία της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Τι είχε συμβεί, το μηχανάκι είχε κλαπεί, ωστόσο η "απώλεια" του δεν έγινε αντιληπτή από τον ηλικιωμένό πατέρα του.

Όπως αποδείχθηκε ο δράστης της κλοπής, ενεπλάκη σε τροχαίο με υλικές ζημιές με Ι.Χ στο κέντρο της Πάτρας και εγκατέλειψε το σημείο, για να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα. Μάλιστα για κακή του τύχη, η γυναίκα οδηγός του οχήματος, είναι κουμπάρα του ιδιοκτήτη του δικύκλου..

Αυτό όμως δεν το γνώριζαν οι άνδρες της τροχαίας που με βάσει τα έγγραφα που βρήκαν στο μηχανάκι αναζήτησαν τον κάτοχο του, ο οποίος εμφανίστηκε στην Αστυνομία, όπου και ξετυλίχθηκε το κουβάρι αυτής της απίστευτης περιπέτειας, αφού προηγουμένως είχε "υποστεί" πολλαπλά εγκεφαλικά!

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ