Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Παναιγιάλειου

συγκέντρωση φιλάθλων τη δευτέρα

Φήμες για deal εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, κρυφά ραντεβού, συζητήσεις ατέρμονες, ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες που 'μιλούσαν' μέσω τρίτων και έδιναν 'ειδήσεις' που ζούσαν για λίγα λεπτά, διαψεύσεις μα και εκνευριστική σιωπή...

Όλα αυτά που συνέθεσαν το σκηνικό στα διοικητικά πράγματα του Παναιγιαλείου τις τελευταίες εβδομάδες οδήγησαν στη χτεσινή (όχι φυσικά αιφνιδιαστική) παραίτηση του Αντώνη Ρέλλα από την προεδρία της ομάδας, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που δεν έβγαλε κάποια άλλη σημαντική είδηση, παρά μόνο πως τη Δευτέρα το απόγευμα οι φίλαθλοι (που σίγουρα έχουν σε μεγάλο βαθμό 'ξενερώσει' από την όλη κατάσταση που παρατάθηκε πολύ χρονικά) θα μπορούν να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου για να ενημερωθούν για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Προς το παρόν, τα ηνία αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πάνος Κουτρόπουλος, μαζί με την 'εντολή' να προχωρήσει σε συγκρότηση νέου Δ.Σ.., ενώ όπως φαίνεται απομακρύνεται η περίπτωση εξωτερικής οικονομικής ενίσχυσης. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως η ομάδα προχωρά 'μόνη' μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, εκτός κι αν γίνει κάποιο θαύμα εξ ουρανού μέχρι τη Δευτέρα ή αν υπάρχει κάποιος σημαντικός άσος στο μανίκι που κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναιγιαλείου το βράδυ της Τετάρτης, αναφέρει:

"Σε έκτακτη συνεδρίαση των μελών των διοικητικών συμβουλίων τής ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη που πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας υπέβαλε την παραίτησή του, την οποία και αποδέχτηκαν οι παρευρεθέντες.

"Κατόπιν αυτής της εξέλιξης και επειδή πρόθεση όλων των μελών τής ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη είναι η ιστορική μας ομάδα να συνεχίζει να συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League, αποφασίστηκε ομόφωνα όπως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πάνος Κουτρόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη ΠΑΕ και Ερασιτέχνη να αναλάβουν πρωτοβουλία για συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου και οριοθέτηση του πλάνου, βάσει του οποίου θα συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου.

Τέλος, καλούμε το φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ., να συμμετάσχει στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, με σκοπό την ενημέρωση για την επόμενη μέρα τού συλλόγου μας" καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: filodimos.gr

Διαβάστε επίσης