Έκοψε την πίτα του , το Σωματείο επαγγελματιών Μουσικών Δυτικής Ελλάδας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

στο μεγαρο λογου

​Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους , έκοψε το ενεργό σωματείο επαγγελματιών μουσικών Δυτικής Ελλάδος, την Κυριακή 31/01 , με την παρουσία πολλών μελών , τα οποία έχουν ενεργή ταυτότητα στο μουσικό στοιχείο του τόπου μας . Ο τόπος που επιλέγει και τελικά έγινε , ήταν το Μέγαρο Λόγου και τέχνης , το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης .

Πολλά τα επώνυμα πρόσωπα , τα οποία γνωρίζουμε απο την νυχτερινή ζωή της Πάτρας και όχι μόνο , με τους περισσότερους απο αυτούς να έχουν απασχολήσει τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης πολλές φορές με την καριέρα που χαράζουν .

Ο Πρόεδρος Πετρίτσης Γιώργος που είχε και τον πρώτο λόγο στην εκδήλωση , ευχήθηκε τα καλύτερα στους συναδέλφους του και είπε : "Ενωμένοι θα τα καταφέρνουμε".

Στο πάνελ βρίσκονταν ο Αντιπρόεδρος Φραγκόπουλος Νικόλαος , ο Γραμματέας Καλάμας Γιώργος , ο Α.Π Μπεκρόπουλος Αρτέμης , ο Ταμέιας Πασχάλης Μπάσης , Α.ταμεία Πλεγας Νίκος , καθώς και τα τρία μέλη του σωματείου που είναι ο Κατριβεσης Ανδρεας , ο Καραλης Κωνσταντίνος και ο Δημητρόπουλος Μάριος .

Flashstars.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ