Αχαΐα: Άνοιξαν οι αγρότες τους δρόμους, αλλά συνεχίζουν επ' αόριστον

Σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα

Νεότερη ενημερωση 22.12: Άνοιξαν οι αγρότες και την Πατρών Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου. Οι κιντοποιήσεις τους θα επαναληφθούν και αύριο

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21.02: Άνοιξαν πριν από λίγο την Πατρών Πύργου οι αγρότες της Κάτω Αχαΐας. Και τα δύο ρεύματα της οδού δόθηκαν κανονικά στην κυκλοφορία. Οι αγρότες θα κλείσουν και πάλι το δρόμο για τρεις ώρες αύριο Σάββατο στις 6 το απόγευμα

Έκλεισε η Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαίας από τους αγρότες συνεχίζοντας τα μπλόκα τους σε Αχαία, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Από τις 6.30 μ.μ. η αστυνομία άρχισε να κάνει εκτροπή των οχημάτων από την παλαιά εθνική οδό, καθώς οι αγρότες έχουν προγραμματίσει καθημερινό αποκλεισμό μέχρι και τις 9 κάθε βράδυ.

Στην Αιγιάλεια από τις 7 έως τις 10 το βράδυ οι αγρότες θα κλείνουν την Ν.Ε.Ο Πατρών Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων, στο Αίγιο.

Στην Αιτωλοακαρνανία οι αγρότες σκληραίνουν τη στάση τους, αποφασίζοντας τονπεντάωρο αποκλεισμό της Εθνικής Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο ύψους του Κεφαλόβρυσου, αρχής γενομένης από σήμερα στις 5 το απόγεύμα.

Και στα μπλόκα της Ηλείας σε Μαραθιά και Κουρτέσι οι αγρότες συνεχίζουν.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ