Συνάντηση του Γ. Αγγελόπουλου με την Θεοδώρα Τζάκρη

στα πλαίσια του σχεδίου προώθησης εθνικου συμβουλίου βιομηχανιας
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αγγελόπουλος με την Θ. Τζακρη σε παλαιότερη συνάντησή τους

Σε συνάντηση στην Αθήνα για το  Εθνικό Συμβούλιο Βιομηχανίας παρέστη σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος.

Την συνάντηση οργάνωσε η υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη στην προσπάθεια να προωθήσει την συγκεκριμένη δράση, όπως έχει εξαγγείλει.

Για το λόγο αυτό η Θεοδώρα Τζάκρη προχωρά άμεσα στην ενεργοποίηση του «Φόρουμ για τη Βιομηχανία», το οποίο θα πλαισιωθεί από  θεματικές ομάδες εργασίας, που θα επεξεργαστούν επιμέρους σχέδια δράσης άμεσων ενεργειών.

Μάλιστα στην συνάντηση ανακοινώθηκε πως τα αποτελέσματα των ομάδων εργασίας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τον Μάρτιο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που εκπροσώπησε την Ενωση Περιφερειών σημείωσε πως θα συνδράμει στην προσπάθεια. Ωστόσο μιλώντας στο tempo24.gr ,γι’ αυτή την πρωτοβουλία, σημείωσε πως όταν η κυβέρνηση προωθεί νομοσχέδια όπως το ασφαλιστικό, δεν είναι εφικτή η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Αλλωστε το θέμα της επιχειρηματικότητας, που αφορά τη Δυτική Ελλάδα, θα αναπτυχθεί λεπτομερώς στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου. Οπου ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος θα εισηγηθεί κάθε δράση και τον τετραετή σχεδιασμό που θα γίνει για την περιοχή μας.  

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ