Πάτρα: "About sex" με την Κατερίνα Βρανά

για δύο ημέρες 23-24 ιανουαριου στο θέατρο act- χορηγός επικοινωνίας το tempo24.gr

Το θέατρο act θα φιλοξενήσει για δύο μοναδικές βραδιές την κωμικό Κατερίνα Βρανά το Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 21.15.
Ένα χρόνο μετά τη «Φέτα με τη βασίλισσα» επιστρέφει με τη νέα της παράσταση «About Sex».
Το «About Sex» είναι εδώ. Και ασχολείται με το σεξ. Γιατί φαίνεται πως όλοι ασχολούνται με το σεξ. Όχι με το σεξ όπως το ξέραμε τόσα χρόνια τώρα, αλλά με έναν νέο διαφορετικό τρόπο. Τρανταχτά παραδείγματα: οι διαφημίσεις, τα περιοδικά, το Tinder, τα “βρώμικα” sms, οι τσόντες, οι σχέσεις μας και η ενόργανη γυμναστική.
Η παράσταση είναι σέξι, εκπαιδευτική –ασχολείται ακόμη και με τις πάπιες – και πάρα πολύ αστεία. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ασχοληθείς με το σεξ παρά μέσω της κωμωδίας; Και μάλιστα όταν κωμικός είναι μια γυναίκα;
Αυστηρά πάνω από 18 – Το «About Sex» δεν είναι χυδαίο. Είναι, απλώς, πολύ επεξηγηματικό.
Η παράσταση έγινε sold out στο Φεστιβάλ της Μελβούρνης όπου παίχτηκε στα Ελληνικά και στα Αγγλικά κι απέσπασε πολύ καλές κριτικές αποθεώνοντας την Κατερίνα Βρανά με πέντε αστέρια (Broadway Baby, Three weeks, Everything Theatre).
Herald Sun: “Ήταν αστείο, διασκεδαστικό και πιθανότατα ένα πολύ καλύτερο μάθημα σεξολογίας για τους νέους που ανατρέχουν στο Ίντερνετ.”
Chortle “Το κείμενό της είναι παιχνιδιάρικο κι όχι χυδαίο… Η Βρανά είναι μία από τις τοπ εξαγωγές κωμωδίας της χώρας της.”

«About Sex» με την Κατερίνα Βρανά | στο θέατρο act (σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)
Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 21.15
Γενική είσοδος: 10€
Διάρκεια: 75 λεπτά
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263

Λίγα λόγια για την κωμικό: Η Κατερίνα Βρανά είναι γέννημα - θρέμμα Ελληνίδα που από το 2000 ζει στο εξωτερικό. Η βάση της είναι το Λονδίνο, έχει ζήσει στην Ινδία και έχει κάνει παραστάσεις σε Αγγλία, Ελλάδα, Αμερική και Αυστραλία.
Έκανε σπουδές υποκριτικής αλλά την κέρδισε ο κωμικός αυτοσχεδιασμός. Το πρώτο της σόλο σόου «Feta with the Queen» απέσπασε πολύ καλές κριτικές και το CNN την κατέταξε στην λίστα «Γυναίκες Κωμικοί Που Πρέπει Να Δείτε». Η παράσταση ήταν sold out σε 3 χώρες ενώ παιζόταν σε δύο γλώσσες.
Έχει παρουσία σε θεατρικές παραγωγές στο Λονδίνο, στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου & σε ταινίες μικρού μήκους σε Ελλάδα και Αγγλία ενώ ταυτόχρονα έχει συνεργαστεί με τους Αγγλικούς τηλεοπτικούς σταθμούς BBC και Channel 4.

Διαβάστε επίσης