Ένα ζευγάρι από Τενεσί αγόρασε έναν από τους τυχερούς λαχνούς του Powerball

ανακοινωθηκαν τα ονοματα τους

Ένα ζευγάρι από το Τενεσί υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του τον έναν από τους τρεις τυχερούς λαχνούς του Powerball το οποίο στο τζακπότ της Τετάρτης μοίρασε το ποσό-ρεκόρ του 1,6 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Η Λάιζα και ο Τζον Ρόμπινσον από το Μάνφορντ του Τενεσί εμφανίστηκαν στην εκπομπή Today του τηλεοπτικού δικτύου NBC, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους. Δεν έδειξαν όμως τον λαχνό, τον οποίο θα δώσουν, όπως είπαν, στους αρμόδιους του τυχερού παιχνιδιού ώστε να επαληθεύσουν ότι έχουν κερδίσει και να διεκδικήσουν το ποσό που τους αναλογεί.

Ο Τζον Ρόμπινσον είπε ότι, αν και δεν αισθανόταν καλά, αγόρασε τον λαχνό από το Naifeh's Food Mart στο Μάνφορντ, ένα προάστιο του Μέμφις, κατόπιν παράκλησης της συζύγου του, λίγες ώρες πριν από την κλήρωση. Όπως είπε, είναι ενθουσιασμένοι για τη νίκη τους αλλά και «λίγο φοβισμένοι» για το μέλλον.

«Τώρα θα με πιάσει άγχος επειδή όλοι το ξέρουν» πρόσθεσε.

Η Λάιζα είπε ότι δεν έχει προλάβει να σκεφθεί τι θα κάνουν με τα χρήματα που κέρδισαν, όμως το σίγουρο είναι ότι την Δευτέρα θα επιστρέψει στη δουλειά της, στο ιατρείο ενός δερματολόγου. «Ήμασταν ξύπνιοι όλη τη νύχτα, δεν έχουμε κοιμηθεί καλά» είπε.

Οι κάτοχοι των δύο άλλων τυχερών λαχνών, που πουλήθηκαν στην Καλιφόρνια και τη Φλόριντα, δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη.

Με βάση τους κανονισμούς του παιχνιδιού, ο νικητής έχει στη διάθεσή του χρονικό διάστημα ενός έτους για να διεκδικήσει τα κέρδη του. Και στις τρεις Πολιτείες (την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα και το Τενεσί) ο νόμος απαιτεί τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των τυχερών.

Διαβάστε επίσης