Θρήνος για την 30χρονη Εύη Ζαγκλή - "Έσβησε" στο Νοσοκομείο Ρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγόταν από το Ανεμοχώρι Ηλείας

Δεν τα κατάφερε τελικά η 30χρονη Ευδοκία (Εύη) Ζάγκλη από το Ανεμοχώρι του δήμου Πύργου και άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τις 6 χθες το πρωί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

ghquuhwccg569904a2c8196.jpg

Η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστων, λίγο διάστημα μετά την τελευταία επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015.

Η 30χρονη Εύη είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών πριν από τρία χρόνια, αλλά δεν πήγε καλά και υποτροπίασε. Μετά τη δεύτερη μεταμόσχευση τον περασμένο Σεπτέμβριο, εμφάνισε έντονα συμπτώματα απώλειας αίματος, με συνέπεια να εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο. Μάλιστα, παραμονές της Πρωτοχρονιάς η οικογένειά της απηύθυνε έκκληση για αίμα, καθώς οι ανάγκες ήταν μεγάλες.

Η 30χρονη Εύη έδωσε σκληρή και γενναία μάχη, επιδεικνύοντας τεράστια αποθέματα ψυχής, όμως η μάχη ήταν άνιση…

Χθες τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της και τους φίλους της…

Βυθισμένη στο πένθος είναι από το πρωί και η τοπική κοινωνία του Ανεμοχωρίου, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τον άδικο και πρόωρο χαμό μιας νέας κοπέλας, ενώ αρκετοί έχουν εκφράσει μέσω τουpatrisnews.com τα συλλυπητήρια τους στον πατέρα της, Γιώργο Ζάγκλη, συνταξιούχο αστυνομικό, στη μητέρα της Αθηνά, και στα τρία της αδέλφια, Παναγιώτη, Διονύση και Τάσο.

Διαβάστε επίσης