Ανδρέας Νικολάου: "Οι Καρναβαλιστές δεν είναι στρατιωτάκια της κομματικής Δημοτικής Αρχής του ΚΚΕ"

"Πρωτόγνωρο για την Πάτρα και το Καρναβάλι της να φοβάται τη …βροχή"

Σχετικά με την αναβολή της Ημέρας Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Νέα Πόλη", και μέλος της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕΔΕ Ανδρέας Νικολάου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Πρωτόγνωρο για την Πάτρα και το Καρναβάλι της να φοβάται τη …βροχή. Για πρώτη φορά στα χρονικά του Πατρινού Καρναβαλιού μια Δημοτική Αρχή αποφασίζει να αναβάλει την τελετή έναρξης του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού της πόλης, λόγω καιρού. Αδιανόητο. Οι μεγάλες διοργανώσεις με ευρωπαϊκή  εμβέλεια, όπως το Καρναβάλι μας,  δεν αλλάζουν ημερομηνίες ανάλογα τον καιρό.

Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει υπονομεύει το θεσμό, όπως άλλωστε έπραξε και την προηγούμενη χρονιά. Καμία προετοιμασία, κανείς συντονισμός, ουδεμία συνεργατικότητα με τους στρατιώτες του καρναβαλιού. Όσο για τους καρναβαλιστές παραμένουν μακριά από το φιάσκο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι στρατιωτάκια της κομματικής Δημοτικής Αρχής του ΚΚΕ.

Ας αποκαλύψει λοιπόν η Δημοτική Αρχή τους πραγματικούς λόγους της αναβολής. Γιατί, σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να ανησυχούμε ότι η διάρκεια του Καρναβαλιού θα εξαρτάται από τον καιρό. Κι αν βρέχει συνέχεια, ποιος ξέρει ίσως η Πάτρα δεν κάνει καθόλου Καρναβάλι". 

Διαβάστε επίσης