Δυτική Αχαΐα: 50χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στον Κάτω Αλισσό - Είχε εξαφανιστεί από την Πάτρα - Τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία - ΝΕΟΤΕΡΑ

Από ένα πεύκο

Νεότερη Ενημέρωση: Ο 50χρονος Κ.Α.Κ. μόνιμος κάτοικος Πατρών, είναι ο άνδρας που βρέθηκε απαγχονισμένος, στην παλαιά οινοποιία του Κάτω Αλισσού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο αυτόχειρας που εντοπίστηκε από περιπατητές οι οποίοι και ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που του είχε διαγνωστεί.

Όπως έγραψε το tempo24.gr, σήμερα το πρωί εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Πάτρα, για να βρεθεί λίγες ώρες αργότερα κρεμασμένος σ' ένα πεύκο. 

Ο θάνατος σύμφωνα με πληροφορίες προσδιορίζεται τις πρώτες απογευματινές ώρες της Τετάρτης.

Νεότερη Ενημέρωση: Τραγικό επίλογο είχαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό άνδρα, που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εξαφανίστηκε σήμερα το πρωί από την Πάτρα όπου διέμενε, καθώς το μεσημέρι εντοπίστηκε κρεμασμένος σε πεύκο στην περιοχή του Κάτω Αλισσού στη Δυτική Αχαΐα. 

Ο αυτόχειρας που έδωσε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού στην παλαία οινοποιία, στο ύψος της παλαίας Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου, φέρεται σύμφωνα με πηγές να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Θυμίζουμε πως τον πτώμα του βρήκε, άνδρας που επισκέφθηκε το σημείο και βρέθηκε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα.

Πρώτη Ενημέρωση: Δια απαγχονισμού έβαλε τέλος στη ζωή του ένας άνδρας περίπου 50 ετών στην περιοχή του Κάτω Αλισσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr. ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από πεύκο που βρίσκεται σε προαύλιο χώρο καταστήματος της περιοχής από άνδρα που είχε επισκεφθεί το χώρο.

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ο άνδρας επιχείρησε να καλέσει σε βοήθεια βγαίνοντας στην Παλαία Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, απ' όπου συμπτωματικά περνούσε περιπολικό. Αμέσως ενημέρωσε για το συμβάν και στο σημείο έσπευσαν και άλλες δυνάμεις της Αστυνομία καθώς και ο Ιατροδικαστής.

Ακόμα δεν έχει έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του αυτόχειρα

 

Διαβάστε επίσης