Ξεκινά η συντήρηση στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης του Εθνικού Οδικού Δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο αντιμετωπίζει σε αρκετά σημεία σοβαρά προβλήματα που θέτει σε κίνδυνο την μετακίνηση των πολιτών.

Υπεγράφη, συγκεκριμένα στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σύμβαση μεταξύ του αναδόχου και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Μπεσαράτ Φάρες και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.150.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ( ΣΑΕΠ 001/2013 ).

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Λύτρας σε δηλώσεις του, αφού επεσήμανε την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το εν λόγω δίκτυο και την δύσκολη οικονομική συγκυρία, εκφράζοντας και τη βούληση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, ανέφερε ότι η Περιφέρεια προσπαθεί εξασφαλίζοντας πόρους να δώσει στους πολίτες όσο το δυνατόν καλύτερα ένα ασφαλές  οδικό δίκτυο με στοχευμένες παρεμβάσεις.

Παράλληλα, ο κ. Λύτρας ζήτησε από τον ανάδοχο να ξεκινήσουν πολύ σύντομα οι εργασίες συντήρησης, τηρώντας όλα τα χρονοδιαγράμματα.

 

Διαβάστε επίσης