Απίστευτη ιστορία: Ξεβράστηκε μπουκάλι με γράμμα στην Κουρούτα! Ποιοι το είχαν γράψει και πότε; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ζωή πολλές φορές ξεπερνά και την ίδια τη φαντασία και αυτό το βίωσαν στην πράξη χθες το απόγευμα τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας ενηλίκων της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας, τα οποία είδαν ότι τελικά η ζωή… ‘γράφει’ τα καλύτερα σενάρια!

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, Η ανεύρεση ενός μπουκαλιού στην παραλία, με περιεχόμενο ένα γράμμα και αποστολείς τέσσερις έφηβες από τη Γερμανία, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το σενάριο ταινίας ή το περιεχόμενο ενός βιβλίου ή καλύτερα ενός παραμυθιού. Και όμως, τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας το έζησαν και δεν πίστευαν στα μάτια τους…

Έκαναν γυρίσματα

Αιτία φυσικά για τη μοναδική στιγμή που έζησαν τα μέλη της Ομάδας, είναι η νέα τους θεατρική παράσταση των Ρήγα- Αποστόλου «Χωρίζουμε λέμε» που θα κάνει πρεμιέρα στο Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Με αφορμή λοιπόν τις παραστάσεις τα μέλη της Ομάδας βρέθηκαν χθες νωρίς το απόγευμα στην παραλία της Κουρούτας, προκειμένου να κάνουν τα γυρίσματα για το τρέιλερ του έργου.

Υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της ομάδας Χάρη Κότσιφα και τη βοήθεια του φωτογράφου Αντώνη Χατζηνικολάου, του Γιώργου Χαλικιά που έκανε κάμερα και του κινηματογραφιστή Μπάμπη Κοντοπανάγου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην παραλία, κάτω από την πλατεία της Κουρούτας.

Γυρίσματα που δεν κράτησαν πολύ, αφού τα ανέτρεψε όλα το μπουκάλι που ξέβρασε η θάλασσα…

Τα έχασαν…

Η σκηνή ήθελε τους ηθοποιούς Ελένη Κορδαλή και Νίκο Κώνστα να περπατούν χέρι- χέρι στην παραλία και ενώ το γύρισμα γινόταν κανονικά, η Ελένη ξαφνικά άφησε το χέρι του Νίκου και άρχισε να τρέχει…

 Φυσικά είχε το λόγο της, αφού στην άμμο αντίκρισε ένα μπουκάλι με ένα κιτρινισμένο διπλωμένο χαρτί μέσα, που το είχε ξεβράσει η θάλασσα. Προς στιγμήν τα έχασε αλλά αμέσως μετά άρχισε να φωνάζει προς τα μέλη της Ομάδας ότι βρήκε ένα μπουκάλι με γράμμα.

Το γύρισμα σταμάτησε και όλοι έτρεξαν στο σημείο να δουν τι είχε συμβεί. Πράγματι, υπήρχε ένα μπουκάλι, με όστρακα και καβουράκια επάνω του, το οποίο το άνοιξαν και βρήκαν μέσα ένα γράμμα.

«Αρχικά ένιωσα μεγάλη έκπληξη, τα έχασα και φυσικά στην πορεία συγκινήθηκα» είπε στην εφημερίδα ‘Πατρίς’ η Ελένη Κορδαλή, ενώ ο Νίκος Κώνστας περίμενε ότι μέσα στο μπουκάλι θα βρισκόταν ένας χάρτης θησαυρού!

Όταν τα μέλη της Ομάδας άρχισαν να διαβάζουν το γράμμα, έμειναν άφωνα, αφού δεν περίμεναν ότι εν έτη 2016 θα βρίσκονταν μπροστά σε μία τέτοια έκπληξη.

Το γράμμα έχει γραφεί από τέσσερις έφηβες από τη Γερμανία, τη Χάνς που είναι 15 ετών, την Έμιλι που είναι 13 ετών, την Τζούλια που είναι 14 ετών και την αδελφή της Σόφι που είναι 13 ετών. Το γράμμα φέρει ημερομηνία «Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015- 10:52 το πρωί» και οι τέσσερις έφηβες το έγραψαν στην Κροατία, ενώ ήταν σε διακοπές με τις οικογένειές τους. Όπως γράφουν, είναι η πρώτη φορά που επιχειρούν να στείλουν ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι και παρακαλούν όποιον το βρει να μην κρατήσει αλλά να το επιστρέψει πάλι στο νερό για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να προσπαθήσουν να φθάσει στην Κορέα, που αγαπούν ιδιαίτερα. Αναφέρουν επίσης ότι δεν τους αρέσει ιδιαίτερα η χώρα τους η Γερμανία και υποστηρίζουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί δεν είναι φιλικοί. Το γράμμα γράφτηκε στις τελευταίες ημέρες των διακοπών των κοριτσιών και μάλιστα γράφουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους, προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί τους όσοι βρουν το γράμμα.

Κάτι που σκοπεύουν να κάνουν τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας, όπως ανέφερε ο κ. Κότσιφας και μάλιστα θα τις καλέσουν να τις φιλοξενήσουν. Όσο για το μπουκάλι με το γράμμα, αυτό θα επιστραφεί εκ νέου στη θάλασσα, όπως είναι η επιθυμία των κοριτσιών και πλέον τα μέλη της Ομάδας αναζητούν το σημείο που θα το πετάξουν εκ νέου στο θαλασσινό νερό, έτσι ώστε να φύγει μακριά και να μην επιστρέψει στη δική μας παραλία…

 

Διαβάστε επίσης