Τους "τσίμπησαν" για ναρκωτικά

πυργος

Συνελήφθησαν, στον Πύργο, από  αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 44 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων και ενός ακόμα 48χρονου ημεδαπού, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία «κακουργηματικού» χαρακτήρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου εντόπισαν, σε αγροτική περιοχή στο Ρουπάκι Ηλείας,  τους τρεις δράστες να επιβαίνουν σε δύο αυτοκίνητα και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Στη θέα των αστυνομικών ο 48χρονος τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ οι άλλοι δυο δράστες ακινητοποιήθηκαν στο όχημα τους και συνελήφθησαν. Στη κατοχή των δύο συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν μια συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 48χρονου, το όποιο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, βρέθηκαν επιπλέον έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 35,1 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης