Πάτρα: Τί συζήτησαν για το θέατρο Δ. Κουτσούμπας και Κ. Καζάκος - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ο γ.γ. του ΚΚΕ συνεχάρη τους συντελεστες της παραστασης "Η ζωή του Γαλιλαίου"

Στα πλαίσια της επίσκεψής του, στην Πάτρα την Κυριακή, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας το απόγευμα, συναντήθηκε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Κώστα Καζάκο.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ξεναγήθηκε στον χώρο του θεάτρου, όπου ενημερώθηκε από τον Κώστα Καζάκο αλλά και από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας, Βασίλη Θωμόπουλο, για την ανάγκη χρηματοδότησης των αναγκαίων επισκευών των κτιριακών εγκαταστάσεων του θεάτρου, για την δράση του ΔΗΠΕΘΕ, τη δραματική σχολή, για το «Άρμα Θέσπιδος», που δίνει θεατρικές παραστάσεις σε λαϊκές γειτονιές.

Ιδιαίτερα τονίστηκε το γεγονός της πολύ χαμηλής χρηματοδότησης του ΔΗΠΕΘΕ από το υπουργείο Πολιτισμού, όπως και το ενδεχόμενο φέτος να μην υπάρξει καθόλου χρηματοδότηση.

Στη συνάντηση - ενημέρωση παρόντες ήταν επίσης και ο δήμαρχος Πάτρα,ς Κώστας Πελετίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Αντρέας Τερζής και ο αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, Πέτρος Βάης.

Στη συνέχεια, ο Δ. Κουτσούμπας παρακολούθησε την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ, «Η ζωή του Γαλιλαίου», με πρωταγωνιστή τον Κώστα Καζάκο. Μετά το τέλος της συνεχάρη τους συντελεστές της.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ