Τραγικό – Πύργος: Δεν μπορούσε να θαφτεί λόγω... σκουπιδιών!

είχαν «κλείσει» την πόρτα του σπιτιού της!

Ένα τραγικό συμβάν παραλίγο να ολοκληρωθεί σε οικία θανούσας στον Πύργο Ηλείας. Ηλικιωμένη που είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πύργου, απεβίωσε την Κυριακή και η κηδεία της επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας στον Πύργο.

Συγγενείς της ηλικιωμένης που ήρθαν απο την Αθήνα το βράδυ της Κυριακής αντίκρυσαν έναν τεράστιο όγκο σκουπιδιών μπροστά απο την οικία της ηλικιωμένης που μόλις είχε απεβιώσει. Η μικρή πόρτα στην πίσω πλευρά της οικίας όπου και η ηλικιωμένη έβγαινε για να πραγματοποιήσει τα ψώνια της, δεν χωρούσε το φέρετρο με συνέπεια να μην ξέρουν πως θα την βγάλουν απο το σπίτι ώστε να μεταφερθεί στο νεκροταφείο!

Η λύση δόθηκε όταν οι συγγενείς της αποφάσισαν να μην μεταφερθεί καθόλου στο σπίτι και να πραγματοποιηθεί κατευθείαν η τελετή της κηδείας της στην εκκλησία.

Στενοί συγγενείς και φίλοι της ηλικιωμένης ήταν αρκετά οργισμένοι με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί έξω απο το σπίτι εξαιτίας των σκουπιδιών, ενώ μόλις το πρωί της Δευτέρας μεταφέρθηκαν κάποιες τσάντες σκουπιδιών που βρίσκονταν μπροστά απο το πορτόνι της οικίας, πάνω στον υπόλοιπο σορό με τα σκουπίδια!

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Διαβάστε επίσης