Γεννηματά: Με τις απόψεις Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΝΔ

Μπορεί το πρωί της Δευτέρας να έδωσε δημόσια τα συγχαρητήριά της στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο, όπως υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, «με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος».

Σε δηλώσεις της από την πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, όπου επισκέφτηκε το εργοτάξιο του μετρό, η κυρία Γεννηματά τόνισε, πάντως, πως είναι είναι σημαντικό το γεγονός ότι «η συντηρητική παράταξη επέλεξε για δεύτερη φορά να εκλέξει τον αρχηγό της με τη συμμετοχή της βάσης της, τη συμμετοχή των πολιτών της κοινωνίας».

«Είναι μια πρόταση του ΠΑΣΟΚ που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος», υπογράμμισε, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι με τις απόψεις του κ. Μητσοτάκη «μας χωρίζει άβυσσος». 

Όπως εξήγησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «οι νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις εφαρμόζονται καθημερινά και από αυτή την κυβέρνηση με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ασφαλιστικό». 

«Εμείς έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε για να δυναμώσουμε το δικό μας σπίτι που είναι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και σε αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβω άμεσα νέες πρωτοβουλίες», είπε.

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον Κορυδαλλό η κυρία  Γεννηματά σημείωσε ότι η επέκταση του μετρό προς τον Πειραιά είναι ένα πολύ σημαντικό έργο και τόνισε πως «το μετρό είναι ένα έργο που το εμπνεύστηκε, το σχεδίασε, το ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ και η επέκταση αυτή είναι μια ανάσα ζωής σε περιοχές που έχουν πραγματικά ανάγκη στον Πειραιά, στην Αγία Βαρβάρα, στον Κορυδαλλό, στη Νίκαια».

 

Διαβάστε επίσης