Χρυσές Σφαίρες 2016: Τα καλύτερα αστεία του παρουσιαστή Ricky Gervais

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε ο κωμικός

Οι Χρυσές Σφαίρες ολοκληρώθηκαν με αναμφισβήτητους πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Kate Winslet και Matt Damon. Παρ' όλα αυτά τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μία φορά ο εκκεντρικός κωμικός, Ricky Gervais, o οποίος παρουσίασε τα βραβεία για τέταρτη φορά.

Ο 54χρονος Gervais, ο οποίος είναι γνωστός για το καυστικό του χιούμορ, δεν άφησε κανέναν απογοητευμένο, καθώς στο στόχαστρο του βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Mel Gibson, η Caitlyn Jenner, ο Bill Cosby, ο Sean Penn, ο Donald Trump, αλλά και ο Ben Affleck. 

Πιο αναλυτικά, κατά τον πρώτο του μονόλογο στην έναρξη της λαμπερής βραδιάς ο κωμικός χαρακτήρισε «καρφί» τον ηθοποιό Sean Penn, αναφερόμενος στη συνέντευξη του ηθοποιού με τον Μεξικανό βαρόνο των ναρκωτικών, El Chapo. Συνεχίζοντας, σχολίασε τις καλύτερες στιγμές του 2015, συμπεριλαμβάνοντας την αλλαγή φύλου της Caitlyn Jenner.

Στη συνέχεια της βραδιάς, παρουσιάζοντας τον Matt Damon, σχολίασε πως πρόκειται για τον μοναδικό άνθρωπο, τον οποίο δεν έχει απατήσει ο Ben Affleck, με τον Damon να χαμογελά αμήχανα. 

Λίγο πριν την εμφάνιση των Λατίνων ηθοποιών Eva Longoria και America Ferrera στη σκηνή, ο Gervais προκάλεσε το γέλιο των παρευρισκομένων, λέγοντας πως πρόκειται για δυο άτομα, τα οποία ο μέλλων πρόεδρος τους, Donald Trump ανυπομονεί να απελάσει.

Την τιμητική του, όμως, φαίνεται πως είχε ο Mel Gibson, που βρέθηκε στη σκηνή στο πλευρό του Gervais. Ο κωμικός, μάλιστα δεν άφησε ασχολίαστο το πρόβλημα αλκοολισμού του ηθοποιού, συνδυάζοντας το με το σκάνδαλο του Bill Cosby. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θα προτιμούσα να πιω μαζί του στο δωμάτιο του απόψε, από το να πιω με τον Bill Cosby». 

Μετά το τέλος της βραδιάς μάλιστα, ο Ricky Gervais έγραψε στο Twitter: «Ανυπομονώ να αρχίσουν να σχολιάζουν πως προσέβαλα κάποιους ανθρώπους στις Χρυσές Σφαίρες. Φυσικά και το έκανα».