Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Λεβαδειακό και συνεχίζει αήττητος

εχει το απόλυτο με 17 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Λεβαδειακό, τον οποίο νίκησε με 3-1 (16΄ Ιντέγε, 42΄ Πάρντο, 56΄ Ντομίνγκες - 88΄ Μπεν) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και συνεχίζει το απόλυτο σερί του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ με το «17 στα 17» ξεπέρασε το ρεκόρ της ομάδας του Τροντ Σόλιντ από την περίοδο 2005-2006, υποχρεώνοντας την ομάδα της Βοιωτίας στην πρώτη ήττα ύστερα από τέσσερα παιχνίδια.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός έδωσε πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, αλλά σε αυτό βοήθησε και ο αντίπαλός του αφού δεν προσπάθησε να αμυνθεί αλλά να παίξει στα ίσα. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι «δίκοπο μαχαίρι» στο Νέο Φάληρο, αφού αν οι «ερυθρόλευκοι» βρουν χώρους δεν αντιμετωπίζονται εύκολα με την ταχύτητα που διαθέτουν.

Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Τσόρι πάσαρε δεξιά στον Πάρντο κι εκείνος με συρτή σέντρα έβγαλε τον Ιντέγε απέναντι σε άδεια εστία για το 1-0 με το έβδομο γκολ του στο πρωτάθλημα, για να διπλασιάσει η πειραϊκή ομάδα στο 42΄ με τον Πάρντο, όταν στο γύρισμα του Ντομίνγκες Βερέμκο και Γιάχιτς μπερδεύτηκαν και ο Κολομβιανός, πάλι σε κενό τέρμα, σημείωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.

Ενδιάμεσα ο Ολυμπιακός είχε χάσει πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο 24΄ η κεφαλιά του Καμπιάσο αποκρούστηκε σωτήρια σε κόρνερ από τον Βερέμκο, στο 25΄ το πρώτο σουτ του Μαζουακού αποκρούστηκε και πάλι από τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού και το δεύτερο του Σιόβα αστόχησε, στο 27΄ ο Ιντέγε έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία, όταν το πρώτο σουτ κόντραρε στον Μαχαίρα και το δεύτερο απέκρουσε ο Μουλόπουλος στη γραμμή και στο 37΄ το σουτ του Πάρντο απέκρουσε ο Βερέμκο.

Το σκορ έγινε μη ανατρέψιμο για τους Βοιωτούς στο 56΄, όταν ο Ντουρμάζ έφυγε στην κόντρα από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή «έκοψε» στον Ντομίνγκες και ο Αργεντινός με άψογο κοντρόλ απέφυγε τον Βερέμκο και πλάσαρε για τρίτη φορά σε άδεια εστία για το 3-0! Έκτοτε οι γηπεδούχοι ανέκοψαν λίγο το ρυθμό τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν επικίνδυνοι ανά πάσα στιγμή, όπως για παράδειγμα στο 81΄ όταν Ιντέγε και Κολοβός μπερδεύτηκαν μεταξύ τους χάνοντας την ευκαιρία, για να μειώσει στο 88΄ ο Μπεν, που παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πάρντο - Μεντί

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο (74΄ Μανιάτης), Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες (70΄ Κολοβός), Πάρντο (82΄ Πάρντο), Ντουρμάζ, Ιντέγε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Βερέμκο, Μεντί, Στάθης, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος (46΄ Παππάς), Γιάχιτς, Μίνγκας, Τσουρίκοφ (46΄ Μερεμπασβίλι), Μπεν, Ντομοβτσίνσκι (70΄ Καψάσκης), Μαχαίρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης