Ο νέος Ταραντίνο βρίσκεται ήδη στις αίθουσες!

βιντεο

Η υποψήφια για 3 Χρυσές Σφαίρες, πολυαναμενόμενη κινηματογραφική ταινία «Οι Μισητοί Οκτώ» προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες.

Γιατί ένα ευτυχισμένο έτος… ξεκινά με Ταραντίνο! 

Ένας από τους πιο σπουδαίους κινηματογραφικούς δημιουργούς της εποχής μας και σίγουρα ανάμεσα στις πιο ιδιαίτερες φωνές του παγκόσμιου σινεμά, ο απρόβλεπτος Κουέντιν Ταραντίνο μάς μεταφέρει λίγα μόλις χρόνια μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο στην Αμερική, όπου μία άμαξα διασχίζει σαν αστραπή το χιονισμένο τοπίο του Ουαϊόμινγκ. Οι επιβάτες, ο κυνηγός επικηρυγμένων Τζον Ρουθ (Κερτ Ράσελ) και η «Κρατούμενη» Ντέιζι Ντόμεργκιου (Τζένιφερ Τζέισον Λι) πηγαίνουν στην πόλη Red Rock όπου ο Ρουθ, γνωστός στα μέρη αυτά ως ο «Κρεμάλας» -ο μόνος κυνηγός επικηρυγμένων που παραδίδει τους καταζητούμενους ζωντανούς για κρέμασμα-,  σκοπεύει να φέρει την Ντόμεργκιου ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Στο δρόμο συναντούν δύο ξένους: τον ταγματάρχη Μαρκίς Ουόρεν, έναν μαύρο πρώην στρατιώτη του στρατού των Βορείων που πλέον έχει γίνει διαβόητος «Κυνηγός Κεφαλών» (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον) και τον Κρις Μάνιξ (Ουόλτον Γκόγκινς), έναν Νότιο αντάρτη που υποστηρίζει ότι είναι ο νέος «Σερίφης» της πόλης του Red Rock.

Θέλοντας να αποφύγουν την επικίνδυνη χιονοθύελλα, ο Ρουθ, η Ντόμεργκιου, ο Ουόρεν και ο Μάνιξ αναζητούν καταφύγιο σε μία στάση για άμαξες σε ένα ορεινό πέρασμα. Όταν φτάνουν εκεί, συναντούν όχι την ιδιοκτήτρια αλλά τέσσερα άγνωστα πρόσωπα. Ο «Μεξικάνος» Μπομπ (Ντέμιαν Μπιτσίρ), ο οποίος φροντίζει την στάση όσο η ιδιοκτήτρια επισκέπτεται τη μητέρα της, έχει αποκλειστεί εκεί με τον «Ανθρωπάκο» Οσβάλντο Μομπρέι (Τιμ Ροθ), τον δήμιο του Red Rock, τον «Γελαδάρη» Τζο Γκέιτζ (Μάικλ Μάντσεν) και τον Στρατηγό του στρατού των Νοτίων, τον «Νότιο» Σάνφορντ Σμίδερς (Μπρους Ντερν). Καθώς η χιονοθύελλα τυλίγει την ορεινή στάση, οι οκτώ ταξιδιώτες συνειδητοποιούν ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο να φτάσουν τελικά στο Red Rock…

Έφτασαν οι «Μισητοί Οκτώ», η σπουδαία κινηματογραφική επιστροφή του φοβερού παιδιού του αμερικανικού σινεμά, Κουέντιν Ταραντίνο!