Ανανεώθηκε το επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού!

δειτε αναλυτικά

Το επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού, που δημιούργησε και εποπτεύει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» www. carnivalpatras.gr  ανανεώθηκε ριζικά και είναι πλέον στον αέρα! Mοντέρνο, χρηστικό, σύγχρονο, λειτουργικό  και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της μεγάλης γιορτής της Πάτρας και της  κορυφαίας  και πιο μαζικής συνάθροισης νέων στην Ευρώπη.

Ένα site πραγματικά σχεδιασμένο για μια εύκολη και ευχάριστη περιήγηση, που συνδυάζει τη σπουδαία κληρονομιά και ιστορία του θεσμού στο πέρασμα των χρόνων με την πιο πρόσφατη δραστηριότητα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του 2016. Μία ιστοσελίδα φιλόξενη, που διαρκώς θα ενημερώνεται και θα ανανεώνεται.

Οι επισκέπτες της σελίδας, έχουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε αρχειακό υλικό (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο από παλαιότερες διοργανώσεις) με τίτλο «Το Πατρινό Καρναβάλι», αλλά και σε επιμέρους αναφορές (κείμενα και φωτογραφίες) στα κύρια τμήματα της διοργάνωσης όπως το Καρναβάλι των Μικρών, το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, τις δράσεις της Τσικνοπέμπτης, των μεγάλων παρελάσεων, των τελετών έναρξης και λήξης, του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς», τα Μπουρμπούλια και καθετί άλλο που ενδιαφέρει τον καρναβαλιστή των ημερών μας.

Τα καρναβαλικά νέα, τα δελτία τύπου και το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 θα φιλοξενούνται σε περίοπτη θέση για την τακτική ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Παράλληλα υπάρχει μια ιδιαίτερη ενότητα για τις δυνατότητες του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, τα προϊόντα του και τις κατασκευές του (φωτογραφίες, σχέδια κλπ), με επιδίωξη τη γνωστοποίηση του έργου του και της αξιοποίησής του στον τομέα της αγοράς καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Επίσης υπάρχουν ανακοινώσεις και προκηρύξεις  των διαγωνισμών που εκδίδει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», καθώς και τις αποφάσεις του Δ.Σ. που αναρτώνται στη Διαύγεια σχετικά με τη δράση της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Μέσω του site θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν και να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής των πληρωμάτων στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2016, καθώς και τις αιτήσεις συμμετοχής για τους εθελοντές της διοργάνωσης.

Επίσης έχει προβλεφτεί η ενότητα Χρήσιμες Πληροφορίες, όπου υπάρχουν χάρτης της παρέλασης του Καρναβαλιού των Μικρών και των μεγάλων παρελάσεων του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Πατρινού Καρναβαλιού (με τις διαδρομές), καθώς και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Πάτρας, που μπορεί να επισκεφτεί ο επισκέπτης.

Τέλος υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Πατρινού Καρναβαλιού, μεταξύ των οποίων το κεντρικό mail της που είναι το [email protected]

Βασικός στόχος του www.carnivalpatras.gr είναι να αναδείξει ακόμη περισσότερο το φρέσκο χαρακτήρα, τη λειτουργική δομή και την απλότητα της πληροφόρησης προς το χρήστη, παραπέμποντας  παράλληλα στην ατμόσφαιρα και στη γοητευτική μαγεία του Πατρινού Καρναβαλιού τονίζοντας τη μοναδικότητα και την πανελλήνια και όχι μόνο εμβέλειά του.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ