Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φωτογραφίζεται με σέξι εσώρουχα

στα 52 της

Οπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ, με εσώρουχα, φωτογραφήθηκε για το πρώτο εξώφυλλο του Down Town για το 2016 η Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία στα 52 της χρόνια διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν 20άρες, λόγω της ενασχόλησής της εδώ και χρόνια με το beach volley, συνόδευσε την εκπληκτική αυτή φωτογράφισή της με μια συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το χρόνο. Που περνά και αφήνει τα σημάδια του. «Έχω δει πολλές ρυτίδες. Και τι έγινε; Σιγά. Πρέπει να παραδεχτούμε πως είμαστε χαμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Κερδίζει πάντα ο χρόνος. Τέλος. Αν το παραδεχτείς αυτό και χαλαρώσεις, θα μπορέσεις να χαρείς την κάθε στιγμή της ζωής σου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ. «Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, να μην μπορείς να βγάλεις τα συναισθήματα στο πρόσωπό σου. Είναι ωραίο το πρόσωπο να δείχνει ότι συναισθάνεται», προσέθεσε. 

Οσον αφορά τη φωογράφιση που έκανε για το Down Town, στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Κάποιος που θα δει αυτήν τη φωτογράφιση, μπορεί να ρωτήσει "γιατί το έκανες αυτό, Βίκυ"; Τι απαντάς;» η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε: «Γιατί Μπορώ!». 



 

Διαβάστε επίσης