Αίγιο: Αποχαιρετιστήρια γιορτή και κοπή πίτας του “Πάρκου των Χριστουγέννων” - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης

Με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς, συγκίνησης αλλά και ελπίδας για μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο για όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα των Θεοφανείων, η κοπή της πίτας του “Πάρκου των Χριστουγέννων” στο Αίγιο, που σηματοδότησε και τη λήξη της λειτουργίας του μοναδικού χριστουγεννιάτικου πάρκου σε όλη τη Δυτική Ελλάδα και το οποίο πραγματικά έκανε τη μεγάλη διαφορά φέτος, αποτελώντας σημείο αναφοράς σε όλη τη χώρα.

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, η οποία μαζί με τις ευχές της ζήτησε από τους συμπολίτες να μην αφήνουν καμία μέρα να περνάει χωρίς να κάνουν όνειρα και χωρίς να αγωνίζονται να τα πραγματοποιήσουν. “Πρέπει όλοι μας να αγαπήσουμε την περιοχή μας περισσότερο και να πιστέψουμε σε αυτήν αλλά κι εμείς ως δημοτική αρχή, θα πρέπει να ανοίγουμε δρόμους και να μην δημιουργούμε αδιέξοδα” σημείωσε η κα Τσουκαλά, προσθέτοντας πως η ίδια ονειρεύεται, Θεού θέλοντος, του χρόνου το Αίγιο να μετατραπεί ολόκληρο ένα θεματικό πάρκο, που θα αγκαλιάζει όλο το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος συνεχάρη θερμά το διοικητικό συμβούλιο και τους εργαζόμενους και συνεργάτες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για τη σπουδαία δουλειά που παρουσίασαν φέτος και η οποία έγινε αφορμή το Αίγιο να γίνει πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή. Υποσχέθηκε, δε, πως μέσα σε δύο χρόνια περίπου θα έχει βελτιωθεί κατά πολύ η όψη του Δήμου, με την αξιοποίηση κυρίως δημοτικών πόρων και με τη σωστή και χρηστή τους διαχείριση.

Ακολούθως η κα Τσουκαλά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του “Πάρκου των Χριστουγέννων”, η οποία ήταν προσφορά του αρτοποιείου “Τηλιγάδης” και η τυχερή κέρδισε ένα όμορφο γούρι, προσφορά του κοσμηματοπωλείου “Κλωνή”.

Με την κοπή της πίτας, έληξε και ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο ταξίδι, με συνταξιδιώτες πάνω από 15.000 επισκέπτες που περιηγήθηκαν τις όμορφες γωνιές του πάρκου και έζησαν από κοντά το τρυφερό παραμύθι της “Βασίλισσας του Χιονιού”, που ήταν και το φετινό θέμα της διοργάνωσης. Κάτι ωραίο τέλειωσε, κάτι ωραιότερο ξεκινά και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. προετοιμάζεται ήδη για νέα ταξίδια, με γνώμονα την ποιοτική ψυχαγωγία των δημοτών αλλά και των επισκεπτών.

d1dba65f-ddd0-4925-8b93-c2a69a817b79.jpg

59afa3a9-8df2-4c55-9936-f107743809cf.jpg

5c0c6129-2dee-4ae8-9c80-e8d1b5144923.jpg

9ac4a1a1-8f79-4915-ac9b-e7ae7a3d21c8.jpg

 

Διαβάστε επίσης