ΝΔ-Αχαΐα: "Ακρα του τάφου σιωπή" από τα στελέχη που ψήφισαν Τζιτζικώστα ή Γεωργιάδη-Γιατί αποφεύγουν επισήμως δημόσια στήριξη σε έναν από τους διεκδικητές;

λίγες μερες πριν τον δευτερο γυρο των εσωκομματικων εκλογων

Στην τελική ευθεία πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία και στην  Αχαΐα τα στελέχη και οι ψηφοφόροι που επέλεξαν τους Απόστολο Τζιτζικώστα και Άδωνι Γεωργιάδη, δεν «ανοίγουν τα χαρτιά τους»

Το tempo24.gr συνομίλησε με στελέχη που δεν ψήφισαν στον πρώτο γύρο τους δύο μονομάχους της ερχόμενης Κυριακής και εισέπραξε τρανταχτές αρνήσεις στο ερώτημα που αφορά στην επιλογή της τελικής τους ψήφου.

Είναι γεγονός οτι η εκλογική αναμέτρηση της 10ης Ιανουαρίου, είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη του πρώτου γύρου.

Και αυτό γιατί, η επιλογή ανάμεσα στους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη, θα κρίνει το μέλλον της παράταξης για τα επόμενα χρόνια, αλλά και το μέλλον πολλών στελεχών που προσβλέπουν στην συνέχεια όποιος και αν είναι ο νικητής.

Έτσι η συντριπτική τους πλειοψηφία, αποφεύγει επιμελώς να αποκαλύψει την πρόθεση στήριξης σε έναν από τους δύο υποψηφίους, κρίνοντας οτι με την συγκεκριμένη στάση συμβάλλουν εκτός των άλλων και στην ενότητα της ΝΔ.

Στην αντίπερα όχθη, σταθερά στις απόψεις τους εξακολουθούν τα παραμένουν τα στελέχη της ΝΔ στην Αχαΐα που από τον πρώτο γύρο των εκλογών υποστήγριξαν τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και στην ουσία είναι οι μοναδικοί που με δηλώσεις και αναρτήσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μπαίνουν στην διαδικασία της αντιπαράθεσης.

Όπως δε έλεγε στο tempo24.gr στέλεχος του κόμματος στον Νομό, την ίδια στάση αναμένεται να τηρήσουν μέχρι τέλους οι περισσότεροι από τους Νεοδημοκράτες που θα προσέλθουν  στην κάλπη, με ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν δημιουργούν κλίμα υποέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου

Διαβάστε επίσης