Ταϊλάνδη: Πρόστιμο σε τουρίστριες που βγήκαν «τόπλες» από αυτοκίνητο

σε κεντρικό δρόμο του εξωτικού νησιού

Δύο νεαρές από τις ΗΠΑ και την Αυστρία οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της νήσου Πουκέτ στην Ταϊλάνδη αφού πρωταγωνίστησαν σε βίντεο, στο οποίο φαίνονται να βγαίνουν γυμνόστηθες από αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο του εξωτικού νησιού.

Το βίντεο καταγράφει μία από τις νεαρές να βγαίνει μέχρι τη μέση από το παράθυρο οχήματος, ενώ αυτό βρίσκεται εν κινήσει, και με ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι να αδειάζει το περιεχόμενό του στο γυμνό στήθος της.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δύο γυναικών που αποφάσισαν να διασκεδάσουν με αυτό τον τρόπο την Πρωτοχρονιά, μέχρι που βρέθηκαν οι… ένοχες και τιμωρήθηκαν με πρόστιμο.

Στην 20χρονη Αντριάννα Μάρτιν από τις ΗΠΑ και την 25χρονη Καμίλ Πριμάν από την Αυστρία επιβλήθηκε από την αστυνομία της Πατόνγκ πρόστιμο ύψους περίπου 40 ευρώ για τη δημόσια έκθεσή τους, αλλά υποχρεώθηκαν να παρακολουθήσουν και μάθημα για την κουλτούρα και την ηθική στην Ταϊλάνδη. 

«Τους εξηγήσαμε ότι τέτοια συμπεριφορά ήταν ανάρμοστη και τις κατηγορήσαμε για γυμνό δημοσίως. Και οι δύο κατάλαβαν και πλήρωσαν πρόστιμο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. 

Όσο για το πώς κατάφεραν να βρουν τις δύο νεαρές, οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι καθώς το βίντεο είχε καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος στο οποίο επέβαιναν ήταν εύκολος ο εντοπισμός τους. 

Διαβάστε επίσης