Ο διάσημος μαριονετίστας Jordi Bertran, στην Αθήνα - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ

Ο Jordi Bertran, διεθνώς αναγνωρισμένος ως ένας από τους μεγάλους ειδικούς στον χειρισμό μαριονέτας, έρχεται για δύο παραστάσεις και ένα σεμινάριο στο εργαστήρι Μαιρηβή.

Φέρνει την δημοφιλή του παράσταση «Ανθολογία» στο εργαστήρι Μαιρηβή και παρουσιάζει μια ιστορία που αποτελείται από επτά χαρακτήρες. 

Μέσα από τη διήγηση του, παρελαύνουν ο Λούις Άρμστρονγκ, ο Νταλί, Pau Casals, Pep Bou, ο κλόουν Toti Tipon,  όλοι τους αναπαράγουν το μοναδικό σύμπαν του Jordi Bertran σε μία παράσταση γεμάτη συμβολισμούς και ζωτικότητα.

Τι τον κάνει να ξεχωρίζει;
Κάθε άρθρωση , χειρονομία ή αντίβαρο έχουν μελετηθεί σε βάθος ώστε η λεπτομέρεια της κίνησης να παράγει ένα μαγνητισμό που αιχμαλωτίζει τον θεατή.

Στην Αθήνα έρχεται για παραστάσεις που θα «αιχμαλωτίσουν» τον θεατή κάθε ηλικίας, αλλά θα πραγματοποιήσει και ενα ενδιαφέρον workshop.

Ο Jordi Bertran θα πραγματοποιήσει εργαστήριο εμψύχωσης αντικειμένων, συμβόλων και αφρολέξ το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 11:00 με 14:00.

Σάββατο  9 και Κυριακή 10 Ιανουαρίου (17:00)

Απαραίτητη η κράτηση θέσης:  210 5222181, 6942420062
«Εργαστήρι Μαιρηβή» Σαχτούρη 4 και Σαρρή, Ψυρρή

 

Για 3η συνεχή χρονιά το Εργαστήρι Μαιρηβή διοργανώνει το Φεστιβάλ «Κουκλοθέατρου και Αφήγησης» στην Αθήνα στο πλαίσιο του οποίου καλεσμένος θα είναι ο μαριονετίστας από την Ισπανία.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Εργαστήρι Μαιρηβή, επιλέγει τους σημαντικότερους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο για να μας δείξουν μια πλούσια όψη της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ψυχής. Κάθε ένας δημιουργός και κάθε ομάδα με τις παραστάσεις και τα σεμινάρια τους δεν καλλιεργούν μόνο το κριτήριο του κοινού αλλά μεταδίδουν νέες ιδέες και τεχνικές στους καλλιτέχνες της πόλης.