Ας είναι το 2016 μια χρονιά συνεννόησης και συνεργασίας γι’ αυτά που μας ενώνουν!

του γιώργου τελώνη

Οι ευχές που συνοδεύουν την έλευση ενός νέου χρόνου κινούνται σε ένα σύνηθες, ελπιδοφόρο, πλαίσιο: υγεία, ευτυχία, επαγγελματικές επιτυχίες, ειρήνη σε όλο τον κόσμο, είναι αυτά που ευχόμαστε τέτοιες μέρες.

Από την πλευρά μου, και απευθυνόμενος σε μια κοινωνία όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά, θα προσθέσω από καρδιάς μια ακόμη ευχή.

Αυτή αφορά την επίτευξη μιας εφικτής συνεργασίας και συνεννόησης των τοπικών φορέων το 2016, ώστε να κάνουμε όλες και όλοι μαζί ένα βήμα προς τα εμπρός.

Με άλλα λόγια, εύχομαι αυτόν τον χρόνο, που μόλις ξεκίνησε, να καταφέρουμε επιτέλους να συνεννοηθούμε ως τοπική κοινωνία στη βάση αυτών που μας ενώνουν.

Αφήνοντας στην άκρη μονομερείς επιδιώξεις και άγονους, στείρους, ανταγωνισμούς, που δεν οδηγούν ούτως ή άλλως πουθενά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, βάζοντας ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του, προκειμένου να πορευτούμε στο μέλλον για να οδηγήσουμε την πόλη μας στη θέση που της αξίζει, μας αξίζει.

Μόνο ενωμένοι και μέσα από μια καλόπιστη συνεννόηση θα πάμε μπροστά.

Μόνο ενωμένοι και σε αγαστή συνεργασία μεταξύ μας θα διεκδικήσουμε με σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας αυτά που θέλουμε.

Μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε τους κοινούς στόχους που θα οριοθετήσουμε.

Η ιστορία της Πάτρας μας δείχνει τον δρόμο, η πίστη στους εαυτούς μας και στη συνένωση των δυνάμεων μας, είναι ο καλύτερος ιχνηλάτης για ένα καλύτερο αύριο που θέλουμε και προσδοκούμε και, εν τέλει, δικαιούμαστε να έχουμε!     

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ