Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Συμμετείχαν σε τουρνουά στην Πάτρα

Πάνω από 150 λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της πρωτοποριακής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Τσιλιβή Ζακύνθου επισκέφτηκαν το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με τηνευκαιρία της συμμετοχής τους σε τουρνουά στην Πάτρα.

Τους μικρούς ποδοσφαιριστές συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ζακύνθου, Νίκος Γιακουμέλος, το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Ανδρέας Ζουγιάνος, οι προπονητές Διονύσης Μουζάκης και Θεόδωρος Πομώνης και γονείς.

Την αποστολή του συλλόγου της Ζακύνθου υποδέχτηκε ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων Εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, Θεόδωρος Αργυράτος, ο οποίος καλωσόρισε τους μικρούς επισκέπτες και τους συνοδούς τους εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκη Πετρόπουλου και τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα σας ξεναγήσουμε στο Στάδιό μας για το οποίο η Πάτρα είναι υπερήφανη. Σε αυτό το Στάδιο έχουν αγωνιστεί πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και άλλοι μεγάλοι αθλητές  και παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην ανάπτυξη του αθλητισμού όχι μόνο της πόλης μας αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας».

dsc_6513.jpg

Οι μικροί ποδοσφαιριστές εμφανώς χαρούμενοι κι εντυπωσιασμένοι από το Παμπελοποννησιακό, τη σκεπαστή εξέδρα, τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, την καθαριότητα και την άψογη λειτουργία του, ξεδίπλωσαν την περιέργεια και τη φαντασία τους και ρωτούσαν τα πάντα για τη μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της Δυτικής Ελλάδας, μέχρι και ποιοι διάσημοι ποδοσφαιριστές έχουν πατήσει το χορτάρι του και αν έχουν αγωνιστεί ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής. 

dsc_6516.jpg

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης και της ξενάγησης οι προπονητές του συλλόγου Διονύσης Μουζάκης και Ανδρέας Ζουγιάνος έκαναν την εξής κοινή δήλωση: «Η επίσκεψη μας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ήταν μία όμορφη εμπειρία για τους μικρούς μας αθλητές και τους γονείς. Η ζεστή κι εγκάρδια ξενάγηση από τον κ. Θεόδωρο Αργυράτο ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί. Συγχαρητήρια πολλά στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας γι’ αυτό το υπέροχο αθλητικό κόσμημα της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας. Ευχαριστούμε πολύ!!!».