Πάτρα: Με μαχαίρι - σπάθα τα πλήγματα του 67χρονου στον 43χρονο - Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα του δράστη

Η ΕΛ.ΑΣ. για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ανθούπολη:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος χθες το βράδυ, στην Πάτρα, στο διαμέρισμά του, μετά από διαπληκτισμό με ένοικο, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία, έπληξε τον τελευταίο με μαχαίρι (σπάθα) στο κεφάλι και στον μηρό.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, που περιπολούσαν στην περιοχή, ενώ ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου, βρήκαν και κατάσχεσαν τα εξής:

  • το μαχαίρι (σπάθα), που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος, κατά τη διάπραξη του εγκλήματος,
  • δύο σπαθιά και μια θήκη μαχαιριού,
  • μια ξύλινη πιστόλα με φραγμένη κάννη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

Πάτρα: Δέχθηκε μαχαιριές επειδή του έκανε παρατήρηση! Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 67χρονος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ