Ψήφος ελπίζας και προοπτικής

του Γιώργου Αθανασόπυολου, Πρ. Υπ. Βουλευτή και Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αχαΐας


Τα μέλη κι οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή και την ψήφο τους στις 6 Οκτώβρη έδωσαν ξεκάθαρα μηνύματα για την πορεία και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Ταυτόχρονα έκριναν με δίκαιο και αδιαμφισβήτητο τρόπο τον νυν Πρόεδρο και τη λειτουργία της ηγετικής του ομάδας, σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Όλοι μας οφείλουμε να αφουγκραστούμε τα μηνύματα αυτά και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των μελών και των φίλων μας.

Η πολιτική είναι μια δυναμική διαδικασία, που οφείλει να λαμβάνει πάντοτε υπόψη την κριτική των πολιτών, να μην παραμένει προσκολλημένη σε συναισθηματισμούς και διαπροσωπικές ευαισθησίες, αλλά να προχωρά και να διασφαλίζει τους αναγκαίους όρους προοπτικής και μέλλοντος.

Η απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλει το σύστημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κρατούσας Δεξιάς εναντίον του Χάρη Δούκα, είναι πρωτοφανής αλλά ταυτόχρονα προδίδει τους φόβους τους.

Θέλουμε άλλη μια τετραετία Κυριάκου Μητσοτάκη ή προχωράμε μπροστά ενωμένοι και με βάσιμη προοπτική διακυβέρνησης με τον Χάρη Δούκα;

Θέλουμε ένα κόμμα μικρό, κλειστό, φοβικό και άβουλο, έρμαιο των κάθε είδους τακτικισμών και μηχανισμών ή προχωρούμε ξανά προς το μεγάλο ΠΑΣΟΚ, γεγονός που αδιαμφισβήτητα διασφαλίζει η εκλογή του Χάρη Δούκα ?

Σε αυτά τα σοβαρά θέματα οφείλουμε να απαντήσουμε με παρρησία και ευθύτητα την επόμενη Κυριακή !

Ψήφο λοιπόν στον Χάρη Δούκα για την επαναφορά της ελπίδας και της προοπτικής !!!